Nem értették, hogy a macska miért nem mozog… aztán rájöttek, hogy odafagyott a földhöz!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szibériában, mínusz 35 fokos hidegben, egy fiatal házaspár séta közben észrevettek egy bolyhos macskát, aki mozdulatlanul ült a hóban. A macska bajusza zuzmarás volt és modulatlanul ült, ezért odamentek, hogy közelebbről megnézzék, hogy mi történt.

Amikor közelebb értek a befagyott pocsolyához, rájöttek, hogy a macsak oda van fagyva és emiatt nem tud mozdulni. Annak érdekében, hogy a macska ne haljon meg a kihűléstől, azonnal cselekedniük kellett.

Megpróbálták felelmelni a macskát, de a macska lábai teljesen odafagyott a földhöz. A macska valószínűleg nagyon megrémült, mert nem tudta, hogy az emberek mit akarnak csinálni vele, de nem tudott elszaladni.

Rájöttek, hogy nem tudják kitépni onnan, mert akkor lehet, hogy a szerencsétlen állat még jobban megsérül, ezért gyorsan hoztak egy vödör meleg vizet és óvatosan a macska lábára öntötték. Néhány próbálkozás után sikerült elválasztani a macskát a fagyos földtől.

Amint kiszabadították a jég fogságából, azonnal bebugyolálták egy kabátba, hogy testét lassan felmelegítsék. A videó végén a macska tekintetéből leolvasható, hogy mennyire hálás a mentőakcióért.

Nem tudjuk, hogy ezután mi történt a macskával, de reméljük, hogy állatorvoshoz vitték ahol megfelelő kezelést kapott.

Ha nem lennének ilyen segítőkész emberek, akkor ez a macska már halott lenne. Ha szerinted is egy igazi hőstett, amit ez a fiatal házaspár tett, akkor oszd meg ezt a videót a többi macska-szerető barátoddal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?