A katona hazajön és azt hiszi fia még tolókocsiban van – de mikor meglátja őt szóhoz sem jut

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az, hogy a katonák elhagyják szeretteiket, hogy a hazájuk által vívott harcban részt vegyenek, nagyon gyakran fordul elő az Egyesült Államokban. Sok olyan filmet láthattunk már, a hol a katonák meglepik családjukat azzal, hogy hamarabb hazajönnek, mint amire a család számított. Ebben a filmben ennek pont az ellenkezőjét láthatjuk. A család valamit eltitkolt a hazatérő katona elől.

Michael cerebrális parézisban szenvedett már kisbaba kora óta s ezért tolókocsihoz van kötve. Az orvosok azt mondták, soha nem fog tudni járni. Édesapja a tengerészetnél szolgált az Egyesült Államokban és amikor Michael hat éves volt, apját behívták szolgálatra, messze kellett utazni.

Néhány hónap után azonban elérkezett az idő, édesapja hazatért. A férfi azonban nem tudta, hogy családja nagyszerű meglepetést tartogat számára. Amíg édesapja nem volt otthon, Michael megtette azt, amit mindenki lehetetlennek tartott – betegsége ellenére megtanult járni. Az édesapja még soha nem látta őt állva és szerencsére ezt a pillanatot sikerült filmre venniük.

Michaelnek vasakrata van, azt pedig jól láthatjuk, milyen büszke rá édesapja! Mi is büszkék lennénk rá és meg vagyunk győződve arról, hogy Michael tovább fejlődik majd s bebizonyítja, hogy az orvosoknak nem volt igazuk.

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?