Ez a sofőr egy valóságos csodának lehetett tanúja… Ne vedd le a szemed a fehér autóról!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Autót vezetni a hegyek és völgyek között egy igazi élmény. Feltéve, hogy szereted az ilyen tájat, a kanyargós utakat. Ilyen helyen érdemes időnként megállni, kiszállni az autóból és megcsodálni a lélegzetelállító kilátást. Akik már jártak Romániában a Transzfogarason, azok biztosan értik, hogy mire gondolok…

Azonban a hegyi utak veszélyeket hordoznak… Amellett, hogy ilyen helyen nagyon óvatosan kell vezetni, hogy nehogy szakadékba zuhanjunk, a hirtelen lezúduló eső is veszélyt jelenthet. A meredek talaj az eső következtében könnyen omladozni kezd, és ez földcsuszamlást okozhat. De az ilyen földcsuszamlás óriási köveket és szikladarabokat is képesek megmozdítani!

Az alábbi videót egy fedélzeti kamera rögzítette. Az autóvezetők hatalmas viharba keveredtek, és a kamera rögzítette az előtte haladó fehér autót. Akik ebben az autóban ültek, azok egy valóságos csodának lehettek tanúi. Ami a 00:30-ik másodpercnél történik, olyant csak a Hollywoodi filmekben láthatunk. Mekkora szerencséje volt a fehér autó sofőrjének, és azoknak akik az autóban ültek.

Ha rád is nagy hatással volt ez a videó, akkor oszd meg barátaiddal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?