Brad Pitt szavai felesége betegségéről milliókat ríkattak meg!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Hiába a sok egymásnak tett, szép ígéret, végül úgy is akkor derül ki, hogy kire számíthatunk, ha valami baj van. A házastársak egymás iránt tanúsított hűségét és szeretetét is ez határozza meg.

Sok pletyka keringett már arról, hogy vajon miért fogyott csont soványra, és került halálközeli állapotba Brad Pitt felesége, Angelina Jolie. Azonban senki sem hitte volna, hogy mi az igazság…Brad Pitt nemrég felfedte a nagy titkot.

brad-fb

“A feleségem nagyon beteg. Nagyon sokat aggoodalmaskodott a problémáink miatt mind a munkában, mind a magánéletünkben a gyermekeink mellett. Rengeteget fogyott, igen, túl sovány lett.

Folyamatosan súlyos fejfájás, szív-, tüdő- és gerincfájdalom kínozta. Nagyon fáradt volt, alig aludt valamit. A házasságunk kis híján összeomlott. A feleségem szépségének már csak halvány árnyéka maradt meg.

Sötét karikák éktelenkedtek a szeme alatt, és már nem törődött magával egyáltalán. Úgy gondolta, hogy emiatt majd elhagyom őt. Elvesztettem minden reményem. Azonban éppen amikor feladtam volna, elhatároztam, hogy helyrehozom a dolgokat, hiszen mindennek ellenére, nekem volt a legszebb, és legcsodálatosabb feleségem a világon.

Egyszer régen még ő volt a szépségideál világszerte, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy ő az enyém, és mellette aludhatok minden nap. Éppen ezért elkezdtem elárasztani őt virágokkal, csókokkal, és bókokkal minden egyes nap.

Igyekeztem mindennel a kedvében járni. Érte éltem, és élek most is nap mint nap. Róla beszéltem folyamatosan mások előtt, és ez valóban bevált. Kivirágzott, és most jobban szeretjük egymást, mint valaha! Nem is tudtam, hogy ennyire képes szeretni. Majd végül rájöttem: egy nő tökéletes reflexiója annak, maik mi, férfiak vagyok. Ha igazán szereted őt, megőrülsz érte, ő is ugyanannyira fog szeretni téged!”

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?