Beugrott az oroszlán barlangjába, hogy megölje magát… a családi kirándulásból katasztrófális vérfürdő lett…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Santiago de Chile-ben, egy 20 éves férfi meztelenül beugrott az ottani állatkerben lévő oroszlán barlangjába, hogy véget vessen az életének.

A környéken lévő látogatók azonnal odarohantak, hogy valamit segítsenek a fiatal férfin, aki gyorsan földre dobta a ruháit és anyaszült meztelenül az oroszlánok közé ugrott.

Rengeteg ember odagyűlt, az állatkert gondozóit is értesítették. A nézők nagy örömére a hatalmas nagymacskák ahelyett, hogy széttépjék a férfit, inkább játszani akartak vele!

A férfi játszadozott a halállal: a fiatal srác erősen belekapaszkodott a hím oroszlánba.

or1

Ekkor az állatkert gondozóknak gyorsan tenniük kellett valamit. Előtte megpróbáltak bedobni egy kötelet a fiúnak, ami segítségével kihúzhatnák, de ő visszautasította a segítséget. Az oroszlánok sajnos gyorsan megunták a játékot és két oroszlán megtámadta és harapdosni kezdték a fiatal fiút.

Szőrnyű látvány volt: két oroszlán elkezdte széttépni a férfit.

or2

Az utolsó pillanatban a gondozóknak sikerült lelőniük a két támadó oroszlánt, amikor ez a két ragadozó elkezdte felfalni az életunt 20 éves fiút. Mindkét oroszlánt meg kellett ölniük.

A férfi súlyos sérüleseket szenvedett, de túlélte. Sok látogató pszichiátriai kezelésre szorult, nem csoda, hiszen a családi kirándulásból hirtelen katasztrofális vérfürdő lett. változott.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?