Megdöbbentő, hogy ez a fiatal lány miért osztja meg magáról ezeket a képeket…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy tunéziai egyetemista hallgató az egész világot lázba hozta, mert megdöbbentő dolog ránizni ennek a lánynak a lábára.

l1

Sokan akik megpillantják a lábujjait, összetévesztik az ujjakkal, hiszen meglepő, hogy milyen hosszúak. Hihetetlenül hosszúak!

l2

A lány névtelenül osztotta meg az alábbi képeket és ezt írja: “Már gyerekkorom óta furcsán néztek rám, ha szandált viseltem. Nagyon kellemetlen érzés, amikor látom, hogy az emberek suttognak és úgy néznek rám, mintha egy állat lennék.”

l3

A lány elismeri, hogy tényleg hosszúak a lábujjai és mivel csak 1.51 cm magas, emiatt lehet, hogy méghosszabbnak tűnik. A leghosszabb lábújja legalább 5 cm.

l4

Sokáig azon tűnődott, hogy másoknak miért olyan rövid a lábujja. A fiatal nő nemrég egy nagyon gúnyos megjegyzést kapott és ezért nagyon kellemetlenül érzi magát. Azt mondták neki, hogy másszon fel egy fára és maradjon ott, mert oda való.

l5

Természetesen arra akartak célozni, hogy még nem sikerült neki teljesen átváltozni és egy kicsit még mindig majom maradt.

l6

Azok akik szeretnek gúnyolódni olvassák ezt a cikket és máskor gondolják meg, hogy mit mondanak mert nagyon könnyen meg lehet sérteni másokat. Remélhetőleg ez a fiatal lány hamarosan legyőzi a félelmét.

l7

Oszd meg ezt a történetet és segítsünk néhány pozitív gondolattal ennek a lánynak, hogy visszanyerje önbizalmát!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?