Az özvegy nő minden nap készít magáról 1 fényképet… 1 évvel később feltárul a sokkoló valóság

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Találkoztál már valaha olyan rendkívüli élethelyzettel, nehézséggel, amely teljesen összetörte az életed?

A valóság az, hogy előbb vagy utóbb mindannyian át fogunk menni valamilyen megpróbáltatáson, de ilyenkor az számít, hogyan válaszolunk erre a kihívásra. Megengedjük, hogy eluralkodjon rajtunk a depresszió, vagy úgy dönthetünk, hogy felállunk és tovább fogunk küzdeni.

Justine McCabe fiatal édesanyát sem kímélte a sors. Mindössze két év alatt, Justin nemcsak rákbeteg édesanyját vesztette el, hanem férje is öngyilkosságot követett el. Justine nagyon magányosnak érezte magát és minden nap küzdenie kellett, mivel egyedül az étkezésben látta a boldogság útját.

Néhány hónap elteltével Justine családja arra bátorította, hogy kezdjen el sportolni. Ezzel nemcsak fizikailag javítana egészségi állapotán, hanem tudományosan bizonyított tény, hogy a mozgás a mentális egészségre is jó hatással van.

Szóval Justine úgy döntött, hogy elfogadja a kihívást, és azonnal belevetette magát egy szigorú edzőprogramba és étkezési diétába. Az is a terv része volt, hogy naponta készíteni fog magáról egy fényképet, hogy nyomon követhesse, hogy milyen messzire jutott. Arra gondolt, hogy az eredmény tovább fogja ösztönözni őt ebben a küzdelemben.

“Az első felvételeken nem tetszett, amit láttam” – mesélte Justine. “Annyira szomorú voltam és elveszettnek éreztem magam, de ennek ellenére minden nap készítettem egy fotót. Azonnal szerettem volna látni a változást.”

Justine egy éven át minden nap készített egy fotót és lassan a kemény munkáját eredmények is bizonyították. Nemcsak a testén volt látható a különbség, hanem sokkal magabiztosabb lett. Egyértelmű volt, hogy ő is sokkal boldogabb.

Amikor Justine elkezdett edzeni, akkor 140 kg volt, de egy év alatt a depresszió leküzdése után 56 kg-ot sikerült leadnia.

Most pedig különböző versenyeken vesz részt és továbbra is aktív tagja az edzőteremnek és szabadidejében is sokat sportol.

Justine arra szeretné felhasználni saját történetét, hogy másokat is ösztönözzön, akik ugyanebben a helyzetben vannak. A 102 ezer Instagram követője kiváló támogatást nyújtanak neki abban, hogy a megosztásaikkal mindenki láthassa az inspiráló képeket.

“Az előtte képeken gyakran szomorú voltam” “Most már teljesen más személynek érzem magam.” – írta Justin az Instagram oldalán. “Gyorsan azt is el szeretném mondani, hogy annak ellenére, hogy óriási súlyfölösleget vesztettem, ez igazából nem is a fogyásról szól, hanem inkább arról, hogy újra szeretném kezdeni az életem.”

Ha valaha hasonló problémákkal fogsz küzdeni, akkor jusson eszedbe Justine. Szörnyű helyzetbe került, de volt ereje felállni és küzdeni.

Nézd meg az alábbi videót és látni fogod Justine átalakulását:

The person you see reflecting in the mirror…will provide you with the biggest challenges in life. The human spirit is powerful. Do the work. Suffer the setbacks, push past the pain and excuses. True motivation is not an outside source. It’s staring directly back at you. There is nothing you cannot be, do or have. Live with no regrets and don’t ever give up. This is what drives me. My motivation. ? #transformationtuesday #teamjonnystraws #neverfail #IAMMOTIV8 #motiv8performance #jonnystraws #weightlossmotivation #weightlossjourney #weightlosstransformation #fitspiration #girlswholift #fitspo #fitfam #selflove #motivation #confidence #weightloss #trainandtransform #girlswithmuscle #fitmom #fattofit #bodybuilding #beastmode #teamgetyokd #spartanrevolution #limitless #ichoosetolive #keepgoing #musclevizion #athlete

A post shared by Justine #ichoosetolive (@hairstargetsfit) on

Ha motiválónak tartod Justine történetét, akkor oszd meg másokkal is, hogy ők is győzni tudjanak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?