Senki sem fogadta örökbe a kékes-szürke szemű kislányt aztán egy fénykép mindent megváltoztat

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

2014-ben Chris és Eryn Austin családot alapított, született egy gyönyörű kislányuk és egy kisfiuk. Nem szerettek volna már több gyereket, de egyik nap olyan dolgot láttak, mely életüket örökre megváltoztatta.

Megláttak egy képet, melyet egy kínai árvaházban készítettek. A képen egy kislány volt, ezüstös-kék szemekkel.

Az Austin család Georgia államban élt, az Egyesült Államokban. S bár ez a 2 éves apró lányka a világ másik részén született, a család azonnal tudta, hogy náluk van a helye. Néhány nap múlva a család elindult Kínába, hogy örökbe fogadja a gyermeket.

A kislány, akit Primrosenak kereszteltek, glaukómával született. Ezt a betegséget két évig senki sem kezelt. Primrose vak és a hallása sem teljesen jó, de Chris azt mondta, “nincs miért szomorkodni.” A pár úgy gondolta, Primrose pontosan úgy tökéletes, ahogy van.

Az örökbefogadási folyamat két évig tartott és 2016 januárjában a család végre hazavihette a kislányt. Otthon a kislány azt sem tudta, hogyan kell pohárból inni. Azt is meg kellett szoknia, hogy odafigyelnek rá. De az Austin család türelmének és szeretetének köszönhetően ezeket hamar megtanulta.

A kis család azóta harmóniában él. Micsoda fantasztikus szülők, minden tiszteltünk az övék.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?

Kérdések és válaszok - tedd fel első kérdésed!