Az ő példája emberek millióit inspirál világszerte… A 8 gyerekes édesanya és ugyanakkor karrierista nő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mit gondolsz, hogyan néz ki egy anya, aki 8 gyereket vállalt? Nyilvánvaló, hogy egy 40 éves, túlterhelt háziasszony képe jelenik meg mindannyiunk szeme előtt, a képzeletünkben, akinek annyi gondja van, hogy már nem jut semmi ideje magára. Valószínű, hogy munkahelyes sincsen, mivel reggeltől estig a gyerekekre vigyáz és a megjelenése is eléggé középszerű, mert a 8 gyermek születése miatt nagyon meghízott. Azonban Alice Welch, kaliforniai nő példája lenyűgöző! Nézzétek meg, hogyan néz ki ez az üzletasszony. Nehéz elhinni, hogy 8 gyerek édesanyja!

g1

Alice Welch els gyermeke 20 éves korában született, majd évente, vagy kétévente a család újabb babákkal gyarapodott. Azonban ennek ellenére a fiatal anya jól néz ki és teljesíti az anyai kötelességét és emellett még családi kisvállalkozást is tud működtetni, és fotósként, pontosabban portré fotózással foglalkozik.

g2

Annak ellenére, hogy mindig vidámnak és boldognak néz ki, senki se gondolja, hogy Alice-nak olyan könnyű. “Minden nap meg kell küzdenem a halom szennyes ruhával, a pelenkákkal és a végtelen sok házimunkával a konyhában. Gondoljátok, hogy sikerült mindig mindent befejeznem? Közelről sem! De én tényleg igyekszem, hogy mindenkinek eleget tegyek” – vallotta be ez a hősnő!

g3

“Én rendkívül elégetett és boldog vagyok. Egyszerűen élvezem elvégezni a feladataimat. Ilyenkor minden gond és bánat eltűnik. Bízom a férjemben és a gyerekeimben, akik lehetővé teszik számomra, nyugodtan koncentrálni tudjak a mindennapi feladataimra.” – mesélte Alice az ő tapasztalatát.

g4

A mai társadalomnak ez a hősnője egy lelkész családban született. Az életnek minden csodálatos pillanatáért hálát tud adni Istennek. A hit, ami nagyon fontos ennek a fiatal anyának. Minden nap megpróbálja, hogy egy kicsivel jobb ember legyen. Alice bevallotta: “Minden este imádkozni szoktam. Hálát adok a családomért, a rokonaimért és a barátaimért, akiket Istentől kaptam. Sőt, szerintem ez az egyetlen dolog, ami számít.”

g5

Ennek a rendkívüli édesanyának a példája minket is inspirál. Bebizonyította, hogy milyen egy igazi szerető, gondoskodó édesanya, hiszen 8 gyereket is vállalt. És ha minden ember annyira tisztelne másokat, mint Alice Welch, akkor a világ sokkal jobb lenne!

g6

Ez a nő megérdemli az elismerést, ézért arra kérünk benneteket, hogy osszátok meg a történetét másokkal is! Hadd ismerje meg a világ Alice életét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?