A 22 éves lány tetoválást csináltatott a lábára… de ha megtudod mi áll mögötte… az egész hálózat róla beszél!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Kedves anya és apa, ne haragudjatok rám emiatt a tetoválás miatt. Szeretném, ha meghallgatnátok.

Ma el szeretnék árulni valamit, amit kevesen tudnak róla. Kész vagyok arra, hogy nyiltan beszéljek a mentális betegségemről.

tetovalas
Tavaly depressziót diagnosztizáltak nálam. Őszintén szólva szerintem ez sokkal hamarabb kezdődött, de mára az állapotom sokkal rosszabb lett. Ezért kaptam ma, ezt a tetoválást. Úgy érzem, hogy a lábam volt a legjobb hely ezeknek a szavaknak. Amikor az emberek ránéznek a lábamra, azt látják, hogy “I’am fine” (jól vagyok), azonban az én nézőpontomból teljesen mást látok: “Save me” (ments meg).

tetovalas2

Számomra ez azt jelenti, hogy az emberek azt gondolják, hogy minden rendben van, de a valóságban ez nem így van! Emlékeztet arra, hogy azok az emberek, akik boldognak látszanak, lehet, hogy önmagukban kemény harcot vívnak.
Számomra a depresszió az, amikor ok nélkül szomorú vagyok.
Depresszió, amikor reggelente nem érzem képesnek magam, hogy felkeljek az ágyból.
A depresszió miatt túl sokat vagy túl keveset alszom.
A depresszió miatt nem végzem el a házifeladatokat, mert egyszerűen nem érzem képesnek magam erre a feladatra.
A depresszió miatt semmire sincsen kedvem.
A depresszió miatt túl sokat vagy túl keveset eszek.
A depresszió miatt éjszaka gyakran sírni kezdek, mert túlterheltnek érzem magam, még akkor is, ha nincs rá okom.
A depresszió az oka, hogy elvonom a figyelmemet a szociális médiával, videójátékokkal, filmekkel, zenével mert nem bírok 3 percnél tovább a saját gondolataimmal egyedül maradni.
A depresszió miatt a kapcsolataim is tönkremennek, mert képtelen vagyok arra, hogy jól működjön.
A depresszió miatt negatív gondolataim vannak, és úgy érzem, hogy minden ellenem fordul.
A depresszió miatt gyakran sírni kezdek, mert úgy érzem, hogy értéktelen vagyok.

Nagyon nehezen tudok beszélni, mert ez rettenetesen nehéz nekem, mert úgy érzem, hogy kiszolgáltatott vagyok… de nem akarok beszélni erről. A mentális betegség nagyon súlyos, de a mai társadalomban elhallgatják. Mindenkit csak a testi egészség érdekel, és senki nem foglalkozik a lelki egészséggel. Ez a nagy hibája a mai társadalomnak. Ha ez egy ilyen hatalmas kérdés, miért nem beszélünk róla? Ezért van ez a tetoválás, egy nagy beszélgetést szeretnék kezdeményezni! Arra szeretném késztetni az embereket, hogy beszéljenek a saját küzdelmeikről, mert ez nagyon fontos! Meglepődnél, ha tudnád, hágy ember harcol a depresszió, szorongás ellen vagy egyéb mentális betegségek ellen. Lehet, hogy csak egy személyt mentek meg, de lehet, hogy sok embert… igazán ez minden amit akarok.

Lehet, hogy a betegségem is része annak, amiért annyira érdekel a pszichológia. Azt szeretném, hogy segítsek az embereknek, akik hasonlóan éreznek, mert ez maga a pokol. És nem kívánom senkinek!

,,Azt hiszem, a legszomorúbb emberek próbálják a legjobban boldoggá tenni az embereket, mert tudják, hogy milyen érzés értéktelennek lenni, és nem akarják, hogy bárki is ezt érezze.“

Robin Williams

Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt ebben a küzdelemben. Nélkületek nem lennék itt, ahol vagyok. “

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?