Ez a 8 éves gyermek nevetségessé vált és lánynak nevezték a hosszú haja miatt… a valóságban azonban különleges gyermek! Szeretni fogod!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az egész akkor kezdődött, amikor a 6 éves Christian McPhilamy látott valamit egy kereskedelmi tévében. Tény, hogy ez a TV-műsor az egész életét megváltoztatta.

k1

Christian ekkor tudta meg, hogy a rákban szenvedő gyerekeknek nincsen haja. Miután édesanyja elmesélt neki egy pár dolgot erről a betegségről, Christian úgy döntött, hogy valamit tenni fog, hogy segítse ezeket a szegény gyermekeket. Különleges dolgot tett ezután.

k2

Christian 2 évig növelte a haját, nem hagyta, hogy levágják. Az ok: a megnövesztett haját a rákos gyerekeknek szerette volna adományozni. Igaz, hogy mennyire elgondolkodtató, hogy hat éves korban milyen csodálatos ötletek születnek?

k3

Christian tartotta a szavát. Bár voltak nehézségei ebben a két évben, az iskolában bosszantották, csúfolták, – sok gyermkek az iskolában lánynak nevezte. Ennek ellenére nem mondott le a céljáról, amíg haja elérte a kívánt hosszúságot, a 25 centimétert. Még egyes tanárok és felnőttek sem szimpatizálták a fiút, amiért ilyen hosszú hajat növesztett, hogy segítsen másoknak. Egyesek gúnyból még pénzt is adtak neki, hogy menjen fodrászhoz. Ezek az emberek nyilvánvalóan nem tudták, hogy mi forog kockán.

k4

Végül eljött a nagy nap: Christian haja elérte a megfelelő hosszúságot. A fodrász 4 copfba kötötte a haját és levágta, majd átadta Christiannak, aki egy alapítványnak adományozta a haját. Christian története futótűzként terjed az interneten. Az egész világot megmozgatta ez a különleges fajta segítőkészség.

k5

k6

Gyakran a gyerekeknek vannak a legjobb ötleteik. Christian bebizonyította, hogy pénz nélkül is lehet jót tenni. Csodálatra méltó, ahogy ez a gyermek teljes szívvel és önzetlenül másokon segített.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?