Az apa 32 órás műszak után a kisbaba mellé fekszik… de figyeld meg, hogy mit írt a felesége a kép alá… MEGHATÓ!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Chantal St. Peter és Brady Göttsch boldog házastársak, akik nemrég szülővé váltak. A férj börtönőrként dolgozik és egyik alkalommal amikor hazatért a munkából felesége készített egy pillanatfelvételt és egy vallomást osztott meg a Facebook-on:

baba1

“Az elmúlt 48 órában a férjem 32 órát dolgozott, két órát töltött azzal, hogy felkészüljön a munkára és fél órába telt ameddig elért a munkába. Ez összesen 37.5 óra, amit a munkával töltött. Majdnem egy teljes heti munkaprogram 2 nap alatt!

Amikor hazajön a munkából, mindig talál időt arra, hogy megnézzünk együtt egy filmet, segít tisztába tenni a babát, szórakoztatja a kisbabát és nekem is szívesen segít, ha segítségre van szükségem. Még a legjobb barátjaira is van ideje és energiája.

Az elmult napokban kevesebb mint 5 órát aludt éjszaka és most azért aludt el, mert nagyon fáradt.

Nem tudok elképzelni jobb példaképet a lányunknak. Ő egy igazán példás apuka, aki keményen dolgozik, de ennek ellenére időt szentel azokra is akiket szeret.

baba2

Nekem és a lányomnak Ő a legjobb ember a világon és egy igazi áldás nekünk. Csodálatos ember! Én vagyok a legboldogabb nő a világon!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?