Az anya 6 éves kislánya haját zöldre festette… de nézd mit csinált a jobb oldalon!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mary Thomaston egy floridai fodrásznő, aki a szokatlan színektől sem riad vissza. Nemrég elmesélte, hogy hat éves kislánya Lyra, nagyon szereti a zöld növényeket és kétségbeesetten könyörgött édesanyjának, hogy fesse meg valamilyen élénk színűre a haját. Semmivel sem lehetett kiverni a kislány fejéből ezt a gondolatot, végül az édesanyja volt az, aki engedett.

We be twinnin?? #twinsies#lilnugget#minime#myheart#pineapple#wholivesinapineappleunderthesea

A post shared by Mary Thomaston (@marythomaston) on

“Azt mondtam a lányomnak, ha az iskolában is beleegyeznek, akkor megfestjük a hajadat” – és pontosan ez történt, mesélte Mary. “Lyra haja amúgy is nagyon világos volt, ezért csak a színárnyalaton változtattam egy kicsit. Próbáltam lebeszélni arról, hogy oldalt ne nyírjuk le teljesen a haját, mert azt hittem, hogy később megbánja. De éppen az ellenkezője történt, imádja az új frizuráját!”

A fényképen látható, hogy mennyire örül a hat éves kislány a sellő frizurának. Azonban miután megosztott néhány képet a kislányról az interneten, az emberek részéről rengeteg kritika érkezik és sokan elítélik, hogy ilyen fiatalon megmérgezte a lányát. A képzett fodrásznő próbálta megmagyarázni, hogy ez a festék nem mérgező és nem egy állandó szín. Azonban azért is sokan elítélik, hogy megengedte, hogy ilyen fiatalon ilyen szokatlan frizurtát viseljen az iskolában, hogy legyen mit lássanak a többeiek.

A fiatal anyuka azonban nem érti, hogy miért támadják olyan sokan: “Amikor egy felnőtt ilyen színűre festi a haját, akkor azt mondják rá az emberek, hogy milyen gyerekes. Szóval akkor ne engedjem a gyerekemet szórakozni akkor amikor még fiatal? Ki tudja, hogy később milyen szakmát, munkahelyet fog választani. Vannak olyan munkahelyek, ahol csak a természetes hajszín a megengedett. Ha kicsit jobban belegondolunk, akkor a gyerekkor a legtökéletesebb időszak, hogy a színekkel kísérletezzünk.”

My very own baby unicorn?

A post shared by Mary Thomaston (@marythomaston) on

Neked mi a véleményed a hat éves kislány frizurájáról?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?