Amikor a nő kigombolta az ingét a stewardess azonnal megszólította… váratlan dolog történt ezután!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A kisgyermekes anyáknak nem könnyű utazni, különösen akkor, ha a baba elégedetlenkedni kezd. Jenna Evans is egy olyan édesanya, akiről egy regényt lehetne írni. Az amerikai állampolgár anyukának hármas ikrei vannak, és gyakran kellemetlen helyzetbe kerül, hiszen előfordul, hogy az utastérben Jenna-nak anyatejet kell pumpálnia, hogy megetesse a piciket.

A fiatal édesanya nemrég megosztotta tapasztalatát a Facebook-on, hiszen ilyen rekcióra nem számított a repülőgép személyzete részéről:

e1

“Anyaként, akinek hármas ikrei vannak, utazás közben rendszeresen tejet kell pumpálnom. Tegnap, két kedves stewardess, Kaitlin K. és Loretta, amikor meglátta, hogy mire készülök, odajött hozzám és felajánlott egy szabad helyet az első osztályon, hogy legyen meg az intim szférám, hogy nyugodtan tudjak tejet pumpálni a repülőgépen. Emellett ingyen felajánlottak nekem egy liter vizet is. Továbbá nekik köszönhetően, az utazás hátralevő részét az első osztályon tölthettem.

Hálás vagyok ezeknek az embereknek, akik megkönnyítették azt, hogy anyai kötelezettségeimet nyugodt környezetben elvégezhessem. Le vagyok nyűgözve a légitársaság kedves személyzetétől. Köszönöm, hogy elviselhetőbbé tették számomra és kisbabáim számára az utazást!”

e2

A légitársaság alkalmazottai elnyerték Jenna szívét, és a többi nő szívét is, akiknek hasonló tapasztalataik voltak.

Egy másik édesanya azt írta, hogy neki megengedték, hogy használja a személyes WC-t, amit egyébként csak a repülőgép személyzete használhat. Az udvarias légitársaság a Delta nevet viseli. Nektek is volt már hasonló tapasztalataitok? Szerintünk más légitársaságok személyzete is tanulhatna ezektől a kedves légiutas kísérőktől!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?