Rájött, hogy férje megcsalta, majd ezt tette…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Van egy közös mondás, amely szinte minden nyelvben létezik: “a szerelem néha fáj.” Néha azonban nem is a szerelem fáj, hanemem a hűtlenség, amely a legerősebb embert is tönkre tud tenni lelkileg. Nem könnyű megtalálni azt a személyt, akivel az egész életedet leélnéd.

Az, hogy találsz valakit akivel minden pillanat kellemesnek tűnik, még nem garancia arra, hogy életed végéig boldogok lesztek együtt. Lehet, hogy a boldogságot teljesen másként képzeli el, mint te. Az egyik házastárs boldogságról alkotott képe eltérhet a másikétól.

Ez a történet egy fiatal párról szól, akinek élettörténetében lehet, hogy felismered magad.

Az elején boldogok voltak!

Fiatalon meglátták egymást és gyorsan egymásba szerettek. Attól a pillanattól kezdve randizni kezdtek és boldogok voltak.

b1

Lassan elkezdődött a közös életük.

Hamar rájöttek, hogy életük végéig együtt akarnak maradni. Egy év után összeházasodtak és a közös jövőt fényesnek látták.

b2

Élvezték az életet.

Az ifjú pár úgy döntött, hogy együtt új életet kezdenek Floridában. Nagyon imádtak sétálni a homokos tengerparton, együtt álmodoztak a jövőről.

b3

Sikeresek és gazdagok voltak.
Úgy a férfi mint a nő, virágzó karriert futott be. Rengeteg pénzük lett.

b4

Tökéletes szerelmi fészket vásároltak.
Új lakást vásároltak, pontosan amilyent elképzeltek. A szomszédokkal is megismerkedtek, gyakran meglátogatták együtt a legnépszerűbb éttermeket is a környéken.

b5

Mosás közben…

Egy vasárnap, a boldog feleség a szokásos heti mosással volt elfoglalva. A mosókonyha egy másik lakással közös volt. A szennyeskosárból kivette a ruhákat és elkezdte betetnni egyenként a mosógépbe.

b6

Semmi szokatlan nem volt…

Minden a megszokott volt, betette a farmernadrágokat, pólókat, zoknikat stb..

b7

Ez nem az övé.
Amikor már majdnem az összes ruhát bedobta, észrevett egy pár piros, fekete csipkés ágyneműt az ágy alatt. Azonnal felismerte, hogy nem az övé. Azt feltételezte, hogy valaki biztosan tévedésből ott felejtette.

b8

A szomszédja…
A mosókonyha közös volt, amit a szomszéd nő is használt aki mindig kedves volt a férjéhez.

b9

Gondolkodni kezdett…
Furcsa módon, egy héttel korábban férje azt mondta beteg, ezért otthon marad, míg a felesége elment dolgozni.

b10

Másnap…
Másnap a feleség influenzás lett és ezért nem ment be dolgozni. Azon a napon a szomszéd nő benyitott az ajtón, hogy látogassa meg.

b11

Valami nincs rendben..
A feleség nem tudta mire gondoljon. Eszébe jutott a piros fehérnemű a padlón. Vajon van összefüggés, vagy túl nagy a képzelőereje?

b12

Beszélgetni kezdtek a dologról…
Aznap éjjel a feleség megkérdezte férjét, hogy mit tud a fehérneműről. Azt mondta, nem tudja, hogyan került oda. Ő nagyon meggyőzően válaszolt és gyorsan témát váltott.

b13

Valami nem stimmel…

A feleség jó szomszédként átment, hogy mutassa meg, mit talált a földön. A szömszéd nő idegesen nézett a fehérneműre és azt válaszolta, hogy ez nem az övé. Akkor itt valami nem stimmel.

b14

Egyéb nyomok is voltak.
Kapcsolatuk eleje óta furcsa telefonhívásokra lett figyelmes. A férje mindig gyorsan válaszolt ezekre a hívásokra. Valami volt ebben a nőben, ami zavarta őt.

b15

Egy bál után..
Körülbelül két héttel később amikor hazaértek egy bálból, megtalálta a szennyeskosárban a fehérnemű melltartóját. A torka elszorult, hányingere lett.

b16

Mindenre fény derült.
Kiderült, hogy a férje azóta csalja őt, amióta beköltöztek ebbe a lakásba. Bevallotta, hogy több nővel is megcsalta, de mindig mást okolt. Azt mondta, hogy a nők valósággal másznak rá.

b17

Új életet ígért.
Pontosan ebben az időszakban a férjének egy másik városban ajánlottak állást. Megígérte, hogy megváltozik és kezdjenek minden úra egy teljesen más városban. A feleség beleegyezett, hogy elmenjenek innen. Mindenüket eladták és a nő megígérte, hogy találkozzanak miután elvégzi a munkáját.

b18

Többé nem ment vissza.
A férje hívta telefonon, e-mailben, állandóan sms-t küldött neki, mert abban egyeztek meg, hogy hamarosan találkozni fognak. A nő ehelyett Floridában maradt, új lakást vásárolt és úgy döntött, hogy egyedül fogja megkeresi a boldogságot.

b19

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?