Elszaladt az örökbefogadó anya, mert visszataszítónak tartotta gyermekét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A képen Christina Fisher-t, a 36 éves floridai édesanyát láthatjuk, aki az 5 hónapos, alvó kislányát (Abigail Lynnn) tartja kezében. Az, hogy a kislánya a saját édesanyja karjaiban lehet, nem magától értetődő, mert valójában Christina már a gyermek születése előtt lemondott a kislányról. Abban az időben a várandós anyuka munkanélküli volt, a terhesség ideje alatt egy lakókocsiban élt és félt attól, hogy nem tudja normális körülmények között felnevelni a gyermekét. A szülés után azonban hihetetlen esemény történt.

g1

Amikor a kislány 2016 január 1-én megszületett, az orvosok azonnal észrevették, hogy valami baj van vele, hiszen a kislány arc deformitással jött a világra, amit korábban nem volt felfedezhető az ultrahangos felvételen. A szülés előtt a gyerek édesanyja egy ügynökségen keresztül keresett egy megfelelő párt, akik örökbefogadnák szülés után a gyereket. Folyamatosan tartotta velük a kapcsolatot és ultrahangos felvételeket is küldött nekik, hogy láthassák a hogyan halad a terhessége. A szülés küszöbén Christina kórházba került, január 6.-án és másnap az örökbefogadó szülők is megérkeztek a kórházba és ott is maradtak, amíg végre megszületett a kislány. Amikor az örökbefogadó anya meglátta az újszülött kisbabát, azonnal elszaladt a kórházból. Christina azóta sem hallott felőle. A kislány Treacher Collins szindrómával született – amely egy genetikai rendelenesség, amely a fül és az arc régióban okoz némi deformitásokat.

g2

Mindezek ellenére Abigail mentálisan teljesen egészséges, képes normális életet élni – eltekintve, hogy idősebb korában szükség lesz néhány sebészeti korrekcióra. “Vannak orvosok és modellek is akik ugyanezzel a betegséggel születtek” – mondta Christina.

g3

Mint minden anya, Christina is nagyon örült a gyermekének és megkért egy fényképészt, hogy készítsen néhány felvételt, hogy az örökbefogadó anya később láthassa, hogy milyen kincset veszített el. A képeket megosztoták a Twitteren és már az egész világon elterjedtek.

g4

 

Christina végül úgy döntött, hogy saját felnevelni a kislányt. “Az örökbefogadó anya a legfantasztikusabb gyermeket veszítette el a világon” – mondta Christina, és a varázslatos képek is alátámasztják ezt.

 

g5

A bátor Christina megmutatta, hogy mit jelent igazi anyának lenni és a gyermeket feltétel nélkül szeretni – nem számít, hogy egészséges vagy nem. Valójában ez a felületes örökbefogadó anya is hálás, mert az elhamarkodott reakciója nélkül most Christina nem tarthatná karjaiban az egyetlen kislányát.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?