Ameddig az idős férfi elvérzett, a nővér kezébe adott egy cigarettát és készített róla egy fényképet… az ok megdöbbentő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Carsten Fleming Hansen, Dániában, Aarhus városában az University kórházban feküdt, és úgy érezte, hogy már nem sokáig fog élni. Az előrehaladott hasi aneurizma belső vérzést okozott és már műtéti beavatkozással sem tudtak segíteni rajta. Az orvosok szerint csak órái, vagy maximum néhány napja volt hátra, mielőtt belsőleg teljesen elvérzik. De az idős bácsinak volt egy utolsó kívánsága: utoljára inni szeretett volna egy pohár fehér bort és elszívott volna még egy szál cigarettát. Természetesen mint minden más országban, a dán kórházakban is szigorúan tilos a dohányzás, de a nővér nem utasíthatta el a haldokló beteg utolsó kívánságát…

Így hát kitaszította ágyastól az erkélyre és kezébe adta az idős férfi kedvenc cigarettáját és egy üveg jól lehűtött fehér bort. Carsten így élvezhette családjával együtt az utolsó naplementét és a város esti fényeit. Carsten Fleming szeretteivel körülvéve, múlt pénteken távozott az élők sorából.

A nővér úgy gondolta, hogy a kórházi szabályoknál sokkal fontosabb, hogy teljesítse a beteg utolsó kívánságát, hogy ezáltal örömöt szerezzen neki. És a kórház többi személyzete is beleegyezett, és lehetővé tették ezt. Mindenesetre jólelkű lehetett ez a nővér, aki fontosnak tartja, hogy teljesítse a betegek utolsó kívánságát!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?