A részeg nő egész éjszaka a bár parkolójában hagyta autóját… megdöbbent, amikor reggel elolvasta a szélvédőn hagyott levelet…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sokfélék vagyunk, ezért a vélemények is különböznek, de egyvalamiben egyet kell értenünk: ittas állapotban nem szabad autót vezetnünk! Az ittas vezetés nemcsak magunkra nézve veszélyes, hanem az összes többi embert is, akik szabályosan közlekednek, veszélybe sodorhatjuk! Ezt sokan tudják, mégis rengeteg, az ittas autóvezető. A statisztikák azt mutatják, hogy tízből egy autóvezető fogyasztott valamennyi alkoholt. Paula Grzelak-Schultz története világosan megmutatja, hogy mennyire fontos ez a téma.

A kanadai Albertában található “Original Joe’s” bár tulajdonosa tudja, hogy náluk rengeteg ember megrészegedik. Ezért aggódni szokott, amikor látja, hogy a vendégek részegen hagyjál el a bárt, és volánhoz ülnek. Nemrég Paula Grzelak-Schultz is egy kicsit sokat ivott, ezért úgy döntött, hogy autóját a bár parkolójában hagyja és inkább taxival megy haza.

Másnap, amikor kijózanodott, visszament az autója után és egy levelet talált a szélvédőn. Először azt hitte, hogy egy büntetés, de mikor elkezdte olvasni, rájött, hogy az étterem tulajdonosa írta.

A levél futótűzként terjed az interneten, de érthető, hogy miért.

Ez állt a levélben:
“Csak szerettük volna megköszönni Önnek, hogy éjszakára itt hagyta autóját a parkolóban. Azt nem tudom, hogy fogyasztott-e alkoholt itt nálunk a sörözőben vagy nem, de köszönjük, hogy nem vezetett ittasan.
A levél mellett talál egy kupont, mellyel egy fél kiló grillezett csirkeszárnyat vehet át nálunk. Köszönjük, hogy felelősségteljesen cselekedett. Az élet nagyon értékes. Kellemes hétvégét kívánunk.”

Paulát annyira meghatotta ez a levél, hogy közzétette a Facebook-on. Nemsokára már 7500-an osztották meg bejegyzését.

Sokan gratuláltak a söröző tulajdonosának, mert így a közbiztonsághoz hozzájárult.

Mit gondolnak, jó lenne, ha más éttermek és bárok tulajdonosai is így cselekednének? Kérjük mondja el véleményét és ossza meg Paula üzenetét barátaival, ha úgy gondolja ők értékelni fogják.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?