A rendőrség kopogtat az ajtón és a 8 éves fiút keresik… mikor anyja megtudja miért, sírni kezd!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az Egyesült Államik Wisconsin államában élő 8 éves Jackson Arnesonnak nagy szüksége lett volna egy új vesére tavaly novemberben. Egyre rosszabbodott az állapota, írta a People.

Az orvosok egy donor vesét próbáltak szerezni neki, miközben a fiú édesanyja Christ Goll a Facebook-on barátaihoz fordult segítségért. Megkérte őket, ellenőrizzék, hogy lehetnek-e esetleg donorok.

Lindsey Bittorf rendőrnő meglátta Kristi Facebook felhívását és annyira meghatotta ez a dolog, hogy úgy döntött, ellenőrzi, megfelelő donor lenne-e a kisfiú számára.

Az orvosok 50 személyt ellenőriztek de végül is Lindsey volt a tökéletesen megfelelő donor.

Lindsey éppen dolgozott amikor felhívta őt a kisfiú orvososa és elmondta hogy ő a megfelelő donor. Lindsey azt kérte az orvostól hogy még ne mondja el a fiúnak a jó hírt. Valami klassz ötlet jutott az eszébe.

A munkanapnak már majdnem vége volt és ekkor Lindsay elment Jacksonékhoz és bekopogott az ajtón. Az édesanya nyitott ajtót aki nagyon meglepődött mikor meglátta a rendőrnőt.

Lindsey bemutatkozott a családnak és a kisfiúnak is. Majd átadta ajándékát, s ez szavakkal történt. A nő ezt mondta:

“Jackson, én megesküdtem, hogy védem és szolgálom a hazámat.Most pedig az én vesém fog Téged szolgálni. Neked adom az egyik vesémet.”

Az édesanya nem akart hinni a fülének, de mikor felfogta, hogy ez igaz, nagyon elkezdett sírni. Több havi várakozás és próbálkozás után végre itt volt a megoldás.

A kisfiú is nagyon örült a jó hírnek.

“Az új vesémmel igazán gyorsan tudok majd futni.” – kiáltott fel vidáman.

A műtétre egy hónap múlva került sor az édesanya nagy megkönnyebbülésére.

“Már nem kell aggódnom a fiam miatt. Végre fellélegezhetek és elkezdhetjük tervezni a jövőnket.- írta az édesanya a Facebookon.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?