A lány már nem lélegzett de a rendőr karjaiba vette… 18 évvel később így köszönte meg, hogy megmentette az életét

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Josibel Aponte ötéves volt, mikor 1998. június 25-én kigyulladt a lakásuk Connecticutban. A lángokban odaveszett nagybátyja, és ő sem jutott volna ki élve, ha nem érkezik a helyszínre Peter Getz rendőr.

Mikor a férfi odaért a házhoz, azt látta, hogy egy tűzoltó éppen kihozza a kislányt a lángoló épületből. Mielőtt észbe kapott volna, a tűzoltó a kezébe nyomta a gyermeket, és rohant vissza az égő lakáshoz.

1998

A rendőr észrevette, hogy a lány nem lélegzik, pulzusa sincs, ezért visszarohant a lánnyal a rendőrautójához, ahol azonnal megkezdte az újraélesztést. Miközben kollégája a kórház felé száguldott, Getz a hátsó ülésen folytatta az újraélesztést. Mire odaértek, Josibel újra magától lélegzett.

Két évvel ezelőtt a lány a Facebookon rátalált a volt nyomozóra, és elhatározta, hogy találkozni akar vele, azzal a férfival, aki megmentette az életét.

Peter és Josibel többször is találkoztak. Időköben a most 23 éves lánynak elérkezett a diplomaosztója, amit nem tudott volna úgy elképzelni, hogy nincs jelen a férfi, akinek az életét köszönheti.

2016

A volt detektív így ott büszkélkedett a napokban az Eastern Connecticut State University diplomaosztóján.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?