A kisbabás anyuka végre talál egy üres helyet a vonaton… de az idős nagycsága morgolódni kezdett, aztán jött a veszekedés!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az alábbi felvételt egy fiatal srác rögzítette telefonjával, miközben a vonaton utazott, 2016 december 9.-én, Angliában. Egy fiatal kisbabás anyuka fáradtan, kisfiával felszállt a vonatra és végre talált egy üresen maradt elsőbbségi ülést, az első osztályú kabinban és úgy döntött, hogy helyet foglal, mivel csecsemő volt az ölében.

Azonban egy székkel arrébb ott ült egy idős “úrihölgy”, aki az üres helyet a táskájának tartogatta. A fiatal anyuka udvariasan megkérdezte, hogy elvenné a táskát, hogy tudjon leülni? A jelenetet, ami ebből kibontakozott, azt az egyik utas úgy látta helyesnek, hogy rögzítenie kell.

A fiatal anyuka megkéri szépen az idős hölgyet, hogy tegye a táskáját a földre, hogy tudjon leülni a kezében lévő csecsmővel.

A haragos asszony így válaszolt: “Jobban tiszteletben kellene tartani az idősöket és azokat, akik fizettek azért, hogy az első osztályon utazhassanak.”

Úgy tűnik, hogy a fiatal édesanya normál jegyet vásárolt, de az első osztályú kabinba szállt fel, ahol talált egy üres helyet, ami az időseknek, fogyatékosoknak, terhes nőknek volt fenntartva.

Az édesanya mivel kisbabával volt, úgy érezte, hogy prioritást élvezhet és helyet foglalhat az elsőbbségi ülésen. Azonban az idős hölgy, aki mellé leült, nem értett ezzel egyet. Az idős nő azt mondta, hogy “nem szeretne egy sikoltozó baba mellett utazni.”

Erre a provokációra az édesanya azt válaszolta: “Ő nem is sikoltozott. Sokkal szebben viselkedik, mint maga.” A két nő vitatkozni kezdett egymással, de a többi utas is beszállt a vitába. Voltak, akik igazat adtak a fiatal anyának, de egyre többen azt kiáltották, hogy hagyja üresen azt a helyet.

Végül valaki ahelyett, hogy vitatkozott volna inkább felállt, és átadta a helyét a fiatal anyának.

Szerintetek kinek van igaza egy hasonló helyzetben? Hadd olvassa el más is a véleményeket, ezért oszátok meg ezt a történetet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?