A fotográfus megmutatta, hogy egy gazdag család hogyan éhezteti a szobalányt… csak ül és nézi őket, ahogyan esznek…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy szobalány kénytelen egyedül, enni és innivaló nélkül ülni, ás arra várni, hogy a munkáltatója és a családja jól belakjanak az étteremben. Egy fotós lefényképezte ezt a szívszorító jelenetet, amikor egy gazdag indonéz család együtt ebédel. Esznek-isznak, de a szobalánynak egy falat sem jutott. Egy helyi férfi aki az étteremben volt megsokalta, hogy mennyire fösvények az emberek, ezért feltette ezt a képet a Facebook-ra és elgondolkodtató felhívást intézett mindenkihez:

indonez-fb

A szívszorító fotó vírusként terjed az interneten, és emberek ezrei együttéreznek a fiatal lánnyal. A fényképet, és a hozzá tartozó szöveget azóta 60.000-en osztották meg a Facebook-on!

“A szolgád is része az életednek. Része az emberiségnek. Képzeld magad az ő helyében: senki nem hívja fel telefonon, senki nem hívja meg ebédelni, csak nézi, ahogyan mások esznek.” – írja Mr. Fanny a Facebook-on.

Tiszteletben kell tartanunk és szeretnünk kell a cselédeket is, a sofőröket is, a kertészeket is, a takarítónőket is, a szobalányokat is… Az élet nem a nyereségről vagy a veszteségről szól, és nem csak rólunk szól!

“Ha megosztjuk azt a keveset, ami nekünk van, azzal Isten szeretetét osztjuk meg.”

“A hazai dolgozókra is gondolni kell, mert ők jelentik országunk munkaerejét. Sok fiatal nő elhagyja az országot és idegen városba költözik, hogy az otthon maradt családjukat támogassák!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?