A fiatal nő már 2-ik alkalommal esik teherbe… amikor meglátja az ultrahangos felvételt, kapkodni kezd a levegő után…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nikki Cannici férjével (aki szintén női személy) Holyoke-ban, az Egyesült Államokban élnek. Amikor második alkalommal is teherbe esett akkor Júlia és felesége el voltak ragadtatva.

A fiatal házaspárnak korábban már született két csodálatos gyermeke: Nico és Siena ikertestvérek, akik már három évesek.

Nikki és Júlia már több mint 10 éve házasok, a teherbe esés természetesen mesterséges megtermékenyítéssel történt, és az eredmény nagyobb lett az elvártnál, hiszen ikrek születtek.

Amikor a fiatal anyuka ismét teherbe esett, és meglátta az ultrahangos felvételeket, alig hitt a szemének: ismét ikreket vár, de ezúttal egypetéjű ikreket. (Az egypetéjű ikrek mindig azonos neműek.)

Amikor Gia és Gemma, a kis nővérek 2017-ben világra jöttek, a fényképész édesapa (Júlia) meg akarta örökíteni a családi boldogság legszebb pillanatait.

Completely smitten with my sweet peas…

A post shared by West on Jade Photography (@westonjadephotography) on

Igazi csoda, hiszen ennek a házaspárnak kétszer születtek ikrei:

“Annyira tökéletesek, nem is kívánhattam volna szebbet. Olyan aranyosak amikor a nagyobb ikertestvérek karjaikban tartják a kistestvérüket” – mesélte Nikki sugárzó arccal.

“Kétszer is teherbe estem… Nem tudom elhinni, hogy mindkétszer ikreket szültem…”

“Nico és Siena is már nagyon várták a testvérkék érkezését. – tette hozzá Júlia. “Az elmúlt időszakban sokat figyelték az édesanya pocakját, sokat beszéltek és énekeltek is nekik. Most pedig itt vannak mind a négyen, annyira boldogok vagyunk…”

A büszke szülők, akik azonos nemű házasságban élnek, ezekkel a családi fotókkal akarják bizonygatni, hogy nekik is pontosan olyan szép családi életük van, mint mindenki másnak.

Mi a véleményetek az ilyen házasságról? Szerintetek ezek a gyermekek megkapnak mindent, ami a boldogsághoz szükséges?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?