Az anya a kávézóban szoptatja a babát – mikor a pincérnő meglátja azonnal odarohan

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Márciusban az édesanya Isabelle Ames bement egy helyi kávézóba Gilbert városában. Reggelit kért és nála volt a 10 hónapos kislánya Charlotte-ot is. A Huffington post szerint az anyukának nem nagyon sikerült lekötni a kisbabát, először grimaszolt neki aztán más trükköket is kipróbált, de hiába.

Gondolta biztos már éhes a kicsi lány, Isabelle pedig még a kávéját sem itta meg. Úgy döntött megszoptatja a kisbabát ott az asztalnál.

-Éppen akkor jött a hatodik foga, mindketten betegek voltunk egy hétig. Nem néztem hány óra van ,egyszerűen csak megszoptattam őt, írta a Huffington post.

Aztán olyan dolog történt az étteremben, amire az édesanya egyáltalán nem számított.

-Odajött hozzám a pincérnő és hozott nekem egy nagy adag palacsintát, azt mondta biztos jól fog esni. Még azt is mondta, hogy mi édesanyák tartsunk össze.

Isabelle mikor befejezte a szoptatást, odament a pintérnőhöz és megölelte.

Happy Thanksgiving from the Ames family ❤️ I couldn’t be more grateful for these two turkeys ?

A post shared by Isabelle Ames (@mrsalexanderames) on

Az Instagram-on elmondta miért:

“A szoptatás az egyik legnehezebb dolog volt számomra a szülés után. Senki sem készít fel rá, mindenki azt várja, hogy majd magadtól tudni fogod. Teljesen összetörsz, mikor nem sikerül.

Charlotte megszületése után két hétig csak sírtam és fejtem a tejet. Amikor hat hetes lett, akkor tudtam csak rendesen szoptatni.

Nem tudtam rendesen aludni most egy teljes hétig, mert mindketten betegek voltunk. Ezért amikor ez az ismeretlen kedveskedett nekem, igazán azt éreztem, hogy látja min megyek keresztül.

Mikor néha elegem van mindenből, azt hiszem, hogy majd valaki rám fog szólni. Vagy azt mondják, hogy menjek odébb a síró gyerekemmel. De ma nem így történt. Ma kedvesen fogadtak, még palacsintát is kaptam a reggelihez. Ezer köszönet érte”

Mi is úgy gondoljuk, hogy a pincérnő helyesen cselekedett. Kedvesen segített az édesanyán aki ezt igen nagyra értékelte. Mindenki számára követendő példa.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?