A felvételen látható kislányok rákban szenvednek… de nézze, mi történt velük 2 év után!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Lora Scantling egy kisvárosban él, az amerikai Oklahoma államban. Nevezetesen egy profi fényképész, és családi meg gyermekfotózással foglalkozik.

2014-ben, Lora egy nagyon különleges fényképet készített, amely bejárta az internetet. A fényképen 3 rákbeteg kislány szerepelt. A három kislány mindegyike egy ritka rákbetegségben szenved. A 7 éves Rheann, az 5 éves Ainsley és a 4 éves Rylie azelőtt nem ismerte egymást, a fotón mégis úgy tűnik, mintha a legjobb barátnők lennének. Ez a fénykép emberek milliói szívét tépte szét.

fenykep-fb

Egyetlen fényképpel rengeteg embernek sikerült felhívnia a figyelmét, rengetegen aggódtak a kislányok állapotáért és sokan meglátogatták őket a kórházban. Egy nap azonban kiderült, hogy a kislányok megnyerték a rák ellen vívott csatát.

Lora úgy döntött, hogy meg kell ünnepelni ezt a boldog eseményt, ezért 2 évvel később úgy döntött, hogy újra lefotózza a lányokat. Azóta két év telt el, és a kislányok állapota javulást mutat. A lányok teljesen megváltoztak, sugárzik belőlük a boldogság és az optimizmus.

f2

Egy valóságos csoda, hogy minden ilyen jól alakult. Ha téged is megérintett ez a történet, akkor oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?