A nő hallotta, hogy a kislány keservesen sír a szupermarketben… amikor megfordult meglátott valamit, amitől elszorult a torka!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Figyelem: Ez a cikk olyan képeket tartalmaz, amely zavaró lehet egyes olvasók számára!

Erika és Robert Burch Cleveland-ban, Texas államban élnek.

Egyik nap, 2016 szeptemberében elmentek vásárolni írta a Dallas News. Erika beletette a bevásárlókocsiba a termékeket és hallotta, amint férje közben ezt mondja: “Látod mit csinál a férfi azzal a kislánnyal ?”

A nő megfordult és abba az irányba nézett, ahová férje mutatott. Egy férfi látott, aki egy bevásárlókocsit tolt a boltban, eközben pedig egy kislányt húzott maga mellett a hajánál fogva. A kislány kérte a férfit ne húzza őt a hajánál foga és azt mondta többet nem fog ilyet csinálni.

Erika először nem tudta, hogy mit tegyen. Elővette aztán a telefonját, képeket készített a férfiról és a kislányról és rászólt a férfira, hogy hagyja abba azt, amit csinál.

A férfi azt válaszolta, hogy nem hagyja abba és rá sem hederített arra, amit Erika mondott.

Erikát ez nem érdekelte, túlságosan mérges lett.

“Ezt nem nézhetem szó nélkül! “, kiáltott fel.

“Még soha nem voltam ilyen mérges rá!, válaszolta férfi.

Erika úgy döntött, kihívja a rendőröket akik szerencsére épp a boltban voltak. A rendőrök azonnal odamentek és szétválasztották a férfit és a kislányt. Kiderült azonban, hogy a kislánynak semmi baja nincs, fizikai sérülés nem látható rajta. Emiatt a férfit nem is lehetett letartóztatni.

Hiába mutatta meg a hölgy, mit csinált a férfi, a rendőrök azt mondták joga van ahhoz, hogy nevelje a kislányt.

Erika azonban továbbra sem nyugodott meg, egyszerűen nem akarta elhinni, hogy a férfi ilyet tehet.

Feltette az általa készített képeket a Facebook-ra és segítséget kért ahhoz, hogy megtalálja a férfit.

Sok ember reagált a bejegyzésre, az egyikük azt írta biztos azért kellett a férfinek fegyelmeznie a kislányt, mert nem ment szépen a bevásárló kocsi mellett.

Nem mindenki értett egyet Erikával, sokan írták azt, hogy a férfi dönti el hogyan neveli a gyerekét és ez az ő magánügye.

Erika nem tartotta meg magának ezt az egész történetet és mi örülünk ennek. Sőt, inkább tovább adja, mert fel szeretné rá hívni a figyelmet. A kislány, ahogy azt fent is említettük, jól van – Erikának köszönhetően!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?