A 88 éves hölgyet szexuálisan zaklatták – három szót mondott amitől támadója elmenekült

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az Egyesült Államokban élő 88 éves hölggyel Helen Reynoldssal olyan dolog történt, amit egyetlen nőnek sem lenne szabad átélnie.

Majdnem a saját otthonában Pennsylvaniában erőszakolta őt meg egy férfi. Sikerült azonban a támadást elhárítani és csak három szót használt ehhez.

Az egész úgy kezdődött, hogy megjelent egy férfi, aki kijelentette, hogy ő is ugyanabban az épületben lakik ahol Helen. Bekopogott hozzá és kért egy pohár vizet.

Röviddel ezután bement az idős hölgy lakásába és erőszakoskodott vele. Aztán elvette a pénztárcáját és kivett belőle 40 dollárt. Utána megkötözte őt és azt mondta neki, hogy meg fogja őt erőszakolni.

A támadó az ágyhoz kötözte a 88 éves hölgyet. Helen azt mondta az NBC-nek, hogy megpróbálta a férfit ágyékon rúgni, de nem sikerült.

Ekkor történt az, hogy a hölgy, igaz, hogy be volt kötve a szája, sikerült kimondania 3 szót. Amikor ezt a férfi meghallotta, elmenekült a lakásból: “AIDS-es vagyok”.

“Elmondtam neki, hogy aids-es vagyok és a férjem is abban halt meg. Persze ez hazugság volt.” -mondta az okos 88 éves hölgy az NBC-nek.

Senkit nem tartóztattak le eddig, de Helen remélte, hogy majd megtalálják a férfit.

“Semmi jót nem tudok mondani róla. Csukják le ezt az idiótát és maradjon is ott.”

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?