Az orvos megengedte a 12 éves lánynak, hogy ő vágja el testvére köldökzsinórját… a lány annyira meghatódott, hogy sírni kezdett!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ritka érzelmi pillanatok egy Mississippi kórházból…

“Sírni kezdtem, mert azt hittem, az orovosk nem fognak beengedni, mert túl kicsi vagyok.” – mesélte Jacee Dellapena, 12 éves kislány, akinek végül az orvosok megengedték, hogy teljes mértékben részt vehessen testvére születésénél.

A legtöbb kiskorú gyermek, amikor első alkalommal meglátja kistesvérét, olyankor már meg van fürdetve és egy tiszta, fehér lepedőbe vagy csavarva, de ez nem így történt a 12 éves Jacee Dellapenna esetében. A kislányt nemcsak beengedték, de azt is megengedték, hogy segétkezzen a szülésnél.

“Az orovos azt kérdezte tőlem: Miért nem ülteted le a gyermeket egy székre, ahol szépen megvárja, míg testvére megszületik. Erre én azt feleltem: Mi van?? Szó sem lehet róla!”

Az édesanya elmesélte az orvosnak, hogy kislánya mindenképpen részt szeretne venni a szülésen, és engedjék meg neki, hogy ő is segítsen. Az orvos végül nehezen, de beleegyezett.

“Végül is én is meg tudom fogni, és csak óvatosan húzni kell…” – mesélte a lelkes kislány. “Kisgyermek koromban nagyon szerettem doktorosdit játszani, de ez volt az igazi…, nagyon izgatott voltam” – mesélte Jacee.

Az orvosok végül megengedték neki, hogy ő vágja el testvérkéje köldökzsinorját, és az édesapa megörökítette a különleges érzelmi pillanatokat.

A szülők elmesélték, hogy Jacee már pár évvel ezelőtt is részt akart venni amikor középső gyermekük született, de akkor a szülők ellenezték.

Mivel a házaspár több gyermeket nem szeretne, most úgy döntöttek, hogy Jacee most már készen áll arra, hogy végignézze, hogyan születik meg egy kisbaba.

“Láttam a kislányom arcán, hogy mennyire együtt érez. Látni lehetett az arcán az erős érzéseket, hiszen a könnyei is kicsordultak.”

“Nagyon ideges voltam, nem akartam elrontani, vagy szétvágni, de ez volt a legszebb pillanat az életemben.” – tette hozzá a 12 éves Jacee.

A kislány azt tervezte, hogy állatorvos lesz, de édesanyja elárulta, hogy mostmár azon gondolkodik, hogy szülésznő legyen.

A kislány elmondta, hogy ez annyira különleges pillanat volt számára, hogy soha nem fogja elfelejteni!

Íme egy videófelvétel a megható történetről, amit a CNN készített:

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?