18 ismert sztárgyerek, akik túl gyorsan felnőttek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szinte hihetetlen, hogy a gyermekek milyen hamar felcseperednek és milyen szupergyors átalakuláson mennek át. Lehet, hogy amikor láttad ezeket a gyermek szereplőket a kedvenc filmedben arra gondoltál, hogy milyen ügyetlenek, vagy ellenszenvesek voltak, de azóta döbbenetes átalakuláson mentek keresztül.

Íme 18 gyermek szereplő, akik gyorsan felnőttek… némelyikük egyszerűen felismerhetetlen!

1. Amber Scott

Amber Scott a Hook című filmben játszott, 1991-ben. Azóta felcseperedett és teljesen átváltozott.

2. Alexa Vega

Alexa Vega egy amerikai színésznő és énekesnő. Legismertebb szerepe Carmen Cortez a Kémkölykök filmekből.

3. Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe brit színész számára a Harry Potter és a Bölcsek köve című regényének filmváltozata hozta meg számára az ismertséget

4. Alisan Porter

Alisan Portert a nagy közönség a ‘Huncutka’ c. filmből ismerhette meg, amiben ő játszotta a főszerepet.

5. Mara Wilson

Mara Wilson bájos gyerekszínészként kezdte karrierjét. 1996-ban ért el áttörő hírnevet, amikor főszerepet kapott a Matilda című filmben.

6. Meagan Good

Meagan amerikai színésznő, négy éves korában szerepelt először a televízióban.

7. Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning amerikai színésznő. A Nevem Sam című filmben Sean Penn kislányát játszotta 2001-ben. Még olyan ismert és sikeres filmekben szerepelt, mint A tűzben edzett férfi, a Világok harca, a Malac a Pácban, a Nagydumás kiscsajok, vagy éppen A méhek titkos élete.

8. Selena Gomez

Selena Gomez, amerikai színész- és énekesnő.  Az egykori Disney sztár, aki Wizards of Waverly Place-nak köszönheti sikereit, hiszen a 2007-es indulást követően vált mindenki számára ismertté.

9. Abigail Breslin

Abigail Breslin amerikai színésznő, a negyedik legfiatalabb akit Oscar-díjra jelöltek. Első filmes szerepét 5 évesen kapta a Jelek című filmben.

10. Jessica Biel

Jessica Claire Biel 1982. március 3-án született. 1994-ben az International Modeling & Talent Association fedezte fel. Itt nyerte el a Young Actor’s Space ösztöndíjat.

11. Aria Wallace

Aria Wallace amerikai színésznő.4 évvel fiatalabb húga,Daylia szintén színésznő.Játszott az iCarly-ban és ő alakította Hilary Duff húgát “A tökéletes pasi”-ban.

12. Bonnie Wright

Bonnie Wright egy angol származású színésznő és modell, akinek a legismertebb szerepe, a J.K. Rowling által megteremtett Harry Potterben, Ginny Weasley, amely karrierjének az elindítója volt.

13. Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson angol színésznő. Első jelentős szerepét a Harry Potter és a bölcsek köve című filmben kapta, melyben Hermione Grangert alakította. Ezután még hétszer bújt Hermione bőrébe, mellyel számos díjat is elnyert. A Harry Potter filmek után olyan filmekben játszott mint az Egy hét Marylinnel, Egy különc srác feljegyzései, Lopom a sztárom, Noé és a Kolónia. 2017-ben a Beauty and the Beast / Szépség és a szörnyetegben Belle-t alakítja.

14. Neil Patrick-Harris

15. Ariel Winter

Ariel Winter amerikai színésznő. Szerepelt a Speed Racer – Totál turbó és a Nem fogadott hívás filmekben, valamint a Vészhelyzet című sorozatban is láthattuk pár rész erejéig. 2009-ben pedig megkapta az ABC sorozatában a Modern családban Alex Dunphy szerepét.

16. Maisie Williams

Maisie Williams angol színésznő. Első szerepét 2011-ben az HBO sikersorozatában, a Trónok harcában kapta.

17. Demi Lovato

Demi Lovato amerikai színésznő és Grammy-díjra jelölt énekesnő. 2007-ben kezdte a karrierjét a Disney Channel eredeti filmjével, a Rocktáborral. A Disneytől elszakadva kiadott három sikeres lemezt, olyan slágerekkel, mint Skyscraper, Give Your Heart a Break, Heart Attack és Confident.

18. Alyson Stoner

Alyson Stonert először a Cheaper by the Dozen vígjátékokban láthattuk.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?