A 75 éves férfi szerint “nincs ezen mit szégyellni”… az idős pár megmutatja, hogyan néznek ki ruha nélkül!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jade Beall, amerikai fényképész az emberi testről készített profi fotósorozatairól vált híressé. Éppen ezért nem csodálkozunk azon, hogy amikor a 75 éves Gerry és 70 éves élettársa Darwin, 20 éves szerelmüket ünnepelték, őt keresték fel, hogy megörökítse azt a halhatatlan szerelmüket, ami az évek során összefűzte őket.

A 70 éves Darwin és a 75 éves Gerry már több mint húsz éve vannak együtt, ezért úgy döntöttek, hogy itt az ideje valami különlegességgel megünnepelni kapcsolatukat.

Az idős pár Jade Beall fotóst kereste meg, hogy készítsen róluk művészi képeket. A fényképesz megosztotta a képeket a Facebookon és pillanatok alatt több ezren lájkolták, osztották meg. Azóta fotóik bejárták az egész világot!

„Miért kell elhinnünk azt, hogy a szépség csak egyféle lehet? Miért nem tudjuk elfogadni, hogy a szépségnek millió meghatározása létezik?” – teszi fel a kérdést a képhez írt üzenetébe a fényképész, majd felhívja a figyelmünket, hogy nem kellene engedjük, hogy ez a nyugaton eluralkodott látásmód közöttünk is elterjedjen!

Bejegyzését egy hét alatt több mint 34 ezren lájkolták és a fényképek mindenki szívét mélyen megérintették! Nem sokkal ezután Jade Beall megosztott egy másik üzenetet, amit Gerry, a modell köszönőlevélben írt neki:

„Le vagyok nyűgözve attól, hogy fényképeink ennyi embert megérintettek. Csak meg akartuk megmutatni a világnak, hogy a ráncok, a kor, a megereszkedett testrészek, csak akkor állhatnak a szerelem útjába, ha megengedjük nekik. Mint a jó bor, vagy sajt, mi ebben a korban is teljesen önmagunk vagyunk, csak sokkal szerelmesebbek, mint harmincas-negyvenes éveinkben bármikor” – írta a férfi.

“Az idős kor ellenére mi még most is jól érezzük magunkat a testünkben, és nektek is azt kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat!”

“Nem számít, hogy hány éves vagy, idős korban is lehetsz boldog!”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?