Amikor ez a kislány megszületett, szülei le voltak nyűgözve… de azóta már 8 év telt el…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 8 éves Narina, Saha köztársaságban született. Évekkel ezelőtt a szülei még nem tudták elképzelni, hogy gyerekükért a leghíresebb modellügynökségek fognak versenyezni, hogy leszerződtessék lányukat. A titok abban rejlik, hogy ez a kislány szokatlan módon albínónak született.

Nariana minden rokonának sötét haja és barna szeme van, hiszen Saha lakóinak ez az egyik jellemzője. Ezért amikor ez a különleges kislány megszületett, szülei isteni jelnek tekintették.

 

A legtöbb esetben az albínó gyermekek bőrén vöröses szeplők jelentkeznek – azt mondják, hogy a Nap gyermekei, de Nariana a Hold gyermeke.

 

Porcelán bőrével, hófehér hajával, ragyogó szemeivel kiemelkedik az összes többi gyermek közül. Rokonai Hófehérkének becézik, a fényképészek pedig megpróbálnak a lehető legtökéletesebb képeket készíteni róla, céljaik eléréséhez.

 

Az édesanyja kategorikusan kijelentette, hogy nem fogja engedni, hogy lánya csak egész fiatal korában modellkedéssel töltse az idejét – “Egy dolog, hogy néha elmegyünk fotózkodni, de ez nem mehet az iskola és a tanulás kárára.”

Vladimir Rufov fényképész, akinek szerencséje volt néhány képet készíteni a kislányról, beismerte, hogy valóban tehetéséges modell lenne belőle. Azonban volt egy kis gond Nariana fényérzékenységével, ezért a fotósnak kísérleteznie kellett, hogy milyen fénytechnikát használjon.

 

A szülők határozottan kijelentették, hogy Narianat nem akarják megfosztani a gyerekkori örömöktől, ezt nem cserélnék fel néhány tökéletes képre. “Neki is joga van élvezni a gyermekkort, és más gyerekhez hasonlóan neki is joga van grimaszkodni, amikor fényképezik. Majd amikor nagyobb lesz, akkor saját maga fogja eldönteni, hogy modell lesz vagy sem.”

 

Sokan azt mondják, hogy nagy jövő áll a gyönyörű kislány előtt, aki már 8 évesen világhírű. Szibériában már mindenki Hófehérke néven ismeri, és mi is láthatjuk őt a híres divatmagazinok címlapján.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?