A 32 éves lány elveszti babáját – aztán felfedez valamit ami hónapok óta a hasában volt

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 32 éves Amy Mattingly Nagy Britanniában él. Már gyermekkora óta gyomorpanaszokkal küzdött. Nem mindig volt könnyű számára az élet de azért mindent meg tudott csinálni, amit szeretett volna.

Sok korabeli fiatal hölgyhöz hasonlóan ő is nagyon szeretett volna anya lenni és amikor tavaly megtudta, hogy terhes, nagyon boldog volt.

A Mirror értesülése szerint a lány boldogsága nem tartott sokáig. Fogyni kezdett és néhány héten belül 20 kg-val lett könnyebb. Nagyon gyakran volt hányingere és az emésztésével is probléma volt.

Amy azt hitte ezt a terhesség miatt van. De sajnos a baba még csak 6 hónapos volt, amikor Újév napján a méhben meghalt. A lány egészségügyi állapota azonban nem javult.

-Rettenetes időszak volt az, el sem tudom mondani azt, amin keresztülmentem, mesélte a fiatal lány a Mirror-nak.

Az orvosok úgy gondolták, hogy a lány a nagy veszteség és a szomorúság miatt érzi rosszul magát. Sajnos a hányás továbbra is folytatódott és Amy februárban ismét orvosi kivizsgálást kért.

-Nagyon gyakran kellett wc-re mennem és a székletem állandóan véres volt. Nagy fájdalmaim voltak, mesélte Amy.

Az időpontját azonban valami miatt áttettk egy másik hétre. A lány egy idő után már olyan rosszul volt, hogy csak főtt krumplit és milkshaket tudott fogyasztani.

A vizsgálat végül is rendben lezajlott de az eredmény sajnos nem volt biztató. Amy vastagbél rákban szenvedett, ami a májra is kiterjedt.

Az orvosok el is kezdtek egy agresszív gyógyszert adni Amynek. Az idén májusban pedig műtéten is átesett a lány, de sajnos az állapota még mindig nem javult.

Amy még mindig azt várja, hogy megtalálják számára a megfelelő kezelést.

Időközben pedig tanulni kezdett és most azt szeretné, hogy felhívja az emberek figyelmét a rákos megbetegedésre.

-A korombeli lányok azt hiszik, hogy a rák csak az idősebbeket érinti. De én egy fiatal lány vagyok, aki előre tekint és élni akar. Azt szeretném, hogy még többen előre tekintsenek, mesélte a lány a Mirror-nak.

Amy egy saját blog-ot indított ahol a betegségéről számol be. Az oldalon adományt is gyűjt a rákkutatás számára és eddig már 1,5 millió forintos sikerült összegyűjtenie.

Szerintünk fantasztikus, hogy betegsége ellenére ebbe belefogott és csodáljuk az eredjét! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz ezzel!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?