A nő 18-szor vetélt el 16 év alatt – mikor az orvosok végre kiderítik miért már csak egy esélye marad

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mikor egy pár úgy dönt, hogy itt a családalapítás ideje, elképzelhető hogy az első időszakban még nem esik teherbe a nő. Louise és Mark Warneford számára ez a kezdeti időszak azonban rémálommá vált. Louise hiába lett terhes, minden egyes alkalommal elvetélt. Aztán egyszer találkoztak egy szakemberrel, aki felfedte mi is lehetett a valódi oka a vetéléseknek.

Mark az előző kapcsolata alatt vállalkozott egy ondóvezeték elkötésre és a fiatal pár ezért más módját választotta a megtermékenyítésnek. Spermadonort kerestek de sajnos a megtermékenyülés után bekövetkezett a vetélés is.

De ismét megpróbálták a beavatkozás és sajnos ez alkalommal sem jutottak eredményre. S ez ismét bekövetkezett, a hölgy újból és újból elvesztette a magzatot egy idő után. Több fajta mesterséges megtermékenyítést próbáltak ki, sajnos mindegyik beavatkozás után bekövetkezett a vetélés. Összesen 18 alkalommal próbálkoztak, amely 28 millió forintba került.

Louise ekkor azt mondta, hogy nem bírja ki még egyszer azt a fájdalmat, ami egy magzat elvesztésével jár, de szeretné tudni miért reagál így a teste.

Egy szakorvossal folytatott konzultáció után Louise megtudta, hogy a “gyilkos sejtjei” azok, amelyek megtámadják a magzatot.

-A természetes ölősejtekről van szó, mely a fehérvérsejt egy formája. Ezek védik a szervezetet a betegségek ellen, magyarázta a szakorvos, Hassan Shehata a Daily Mail-nek.

-Bizonyos hölgyeknél előfordul az, hogy a természetes ölősejtek a terhességet veszélyként értelmezik a szervezetben és ezért megtámadják a magzatot. Ezért következik be a vetélés.

A szakorvos azt is elmondta, hogy Louise teherbe eshet ha speciális kezelést kap. De a pár úgy döntött, hogy jobb lenne néhány évet várni. 4 év múlva kapta meg Louise a kezelést, amikor 47 éves volt. Szerencsére a magzat szépen fejlődött.

A hölgy kora és a sok vetélés ellenére megszületett a kisfiú.

-Nem tudtam élvezni a terhességet, annyira ideges voltam, hogy elveszítem őt. De igazán megérte, mesélte Louise a Daily Mail-nek.

Fantasztikus, hogy mégis sikerült végre családot alapítaniuk! Annyira várták már ezt a babát! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha úgy gondolod, hogy a gyerekek a legfontosabbak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?