A 3 éves gyerek fura hangokat hallott éjjell… szülei nem hittek neki, de aztán rájöttek a szörnyű igazságra!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A szülői pár, akik névtelenek kívánnak maradni, megrázó felfedezést tettek gyerekük szobájában. Most akarják az egész világot figyelmeztetni, mi történhet meg manapság.

Az egész akkor kezdődött, amikor a 3 éves fiuk azt mondta nekik, hogy furcsa hangokat hall, amelyek beszélnek hozzá éjszaka Eleinte a szülők csak azt hitték, álmodott vagy túl élénk a fantáziája.

De egy este, amint az apa belépett a szobába az alvó fiához, a vér az ereiben szinte megfagyott, amikor meghallotta a hangot “kelj fel kicsim, apád téged keres.”

Ahogy ő elmesélte a feleségének, a hang azt mondta: “Nézd csak, valaki jön”. Nem találták, a hang honnan jött, de aztán rájötte: a bébimonitorból! Észrevették, hogy a monitor mobil kamerája követi őket. Aztán kiderült, hogy mi történt.

A baba monitort feltörte egy idegen, és távolról vezérelte valaki számítógépről vagy okostelefonról. A high-tech baba monitorok ma gyakran komplett felügyeleti rendszerek, hang és videó átvitel funkciókkal és ellenőrizhetők az interneten keresztül.

Senki nem tudja pontosan, a hacker mit csinált. Vajon csak ijesztgeni akarta ? Lefotózni? Ez egy idegen, vagy valaki ismerős? Miután magukhoz tértek, megosztották ezt a neten, hogy mások is ismerjék fel ezt a veszélyt: a bébimonitoron keresztül befolyásolhatók a gyerekek távolról. Rémisztő!

Itt van egy TV riport a történtekről:

Ha Ön nem ismeri a tech, akkor mindig konzultáljon szakértővel tanácsát, mert nem tudod, hogy ki nézi. Ez nem mindig olyan egyértelmű, mint Jay és Sarah esetben, hogy a kamera már csapkodott. Ezért fontos, hogy ossza meg ezt a cikket, és hagyja, hogy mindenki védje saját és gyermekei idegenektől.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?