A gazdag édesapa 90 házat építtetett a szegényeknek, lánya esküvője alkalmából

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ahogy az idő telik, változnak az esküvői szokások. Régen a nagy hűhó volt a divat, a vőlegény és a menyasszony a lehető legnagyobb pompában akart megjelenni, luxusautó, luxus étterem fölösleges dolgokra elköltött pénzösszegek, stb. Manapság már egyre többen vannak, akik arra kérik a vendégeket, hogy ne vásároljanak virágcsokrokat, vagy más fölösleges dolgokat, hanem inkább azt a pénzt adják oda árvaházaknak, vagy a szegényeknek. Hisszük, hogy ezt a kezdeményezést sokan fogják gyakorolni a közeljövőben.

Egy gazdag üzletember lánya nemrég férjhez ment, és arra kérte édesapját, hogy szerény esküvőt szervezzen neki. Jól nevelt lány volt, és tudatában volt azzal, hogy hazájában sok a szegény ember. Kérése az volt, hogy azt a pénzösszeget, amit luxusra fordítanánka, adják oda a szegényeknek.

Az édesapa teljesítette lánya kívánságát, és az esküvőre félretett 200.000 dollárból, 90 lakást építtetett a hajléktalanoknak. “Ennél szebb esküvői ajándékot el sem tudtam volna képzelni”- nyilatkozta a lány.

Munot lánya szerint ez volt a legszebb ajándék, amit esküvőre kaphatott, és az egész család egyetértett vele, hogy sokkal hasznosabb helyre ment a vagyon, mintha egyetlen nap alatt szórták volna el.

Ha tetszett, hogy ez a gazdag édesapa hogyan ünnepelt lánya esküvőjén, akkor oszd meg a történetet másokkal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?