7 női trükk, amitől 35 évesen ezerszer jobban fogsz kinézni, mint 25 évesen

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Minden nő stílusosan akar kinézni, függetlenül a korától. Ma bemutatunk néhány egyszerű és hasznos tippet, hogy örökké vonzó légy, elkerülve a hibákat!

1. SZOKNYA ÉS PENCIL RUHA

Ez a típusú szoknya és ruha az egyik legjobb választás. Vizuálisan meghosszabbítja az alakot és elrejti a hibákat. Jobb, ha magas derekú, térdig érő szoknyát választasz. A szín lehet bármilyen, kivéve a fényes neon.

#fashionyru #streetstyle #polkadot #fashion #модаистиль

A post shared by @fashionyru on

2. NADRÁG

A nadrágok esetében az egyszerű fazonú monokróm modelleket ajánlunk. Az optimális választás valami nem feltűnő dekorációval lenne. Másrészről, egy gyönyörű öv stílusos akcentust ad.

3. KÜLÖNBÖZŐ KOMBINÁCIÓK

Frissítsd a klasszikus megjelenésed élénk árnyalatokkal és mintákkal, de ne használj több mint 3 színt egyetlen kombinációban.

4. PASZTELL SZÍNEK

A legfontosabb dolog itt, hogy kiválasszuk a megfelelő színeket. Például a halvány kék fiatalít, míg a sárga teljesen alkalmatlan. Különös figyelmet fordíts a világos pasztell árnyalatokra: bézs, elefántcsont, barna, fehér és szürke.

#fashionyru #fallfashion #streetstyle #пастель #мода2015

A post shared by @fashionyru on

5. KÉNYELMES CIPŐK

A magas sarkú cipő legtöbbször a szekrény sarkában porosodik, csak különleges alkalmakkor hordod? Akkor ideje, hogy vásárolj legalább egy pár cipőt, ami valóban hordható – kényelmes cipőt átlagos sarokkal!

Delicious shoes at @tabithasimmons and @modaoperandi ???? @thelsd

A post shared by Giovanna Battaglia Engelbert (@bat_gio) on

6. STÍLUSOS RÉSZLETEK

Bár a legjobb, ha ragaszkodsz a klasszikushoz a ruhák kiválasztásakor, a tartozékok kiválasztása lehetővé teszi, hogy elszabaduljon a képzeleted. Például alkalmanként viselj egy gyönyörű kalapot vagy masszív ékszert. A díszes bross vagy a színes cipő szintén kellemes kiegészítő egy ruhához.

#fashionyru #summer #style #hat #beach #chic

A post shared by @fashionyru on

7. ÉS NÉHÁNY DOLOG, AMIT KERÜLJ EL:

Rövid szoknyák
Már elhagytad a tinédzser kort – ne próbálj meg ragaszkodni hozzá.

Mély dekoltázs
Az ilyen stílushibák miatt eltűnik az elegancia. Jobb választani olyan nyakkivágású felsőt, amely nem mutat túl sokat.

Vászon
Hagyd meg az extravagánsat a 20 éveseknek. Te már kifejlesztetted a saját stílusod, és ostobaság, hogy kizárólag a divat kedvéért megsértsd.

Póló “tini” mintákkal
Ha elmúltál 35 éves, az aranyos dolgokkal nyomtatott ruhák már nem felelnek meg neked. Nagyon sok más lehetőség van, például például a zebra minta!

Ruhák, amelyek túl lazák
Ne próbáld meg elrejteni az alakod egy laza ruhában. Ehelyett tanuld meg kihangsúlyozni az előnyös oldalad, és rejtsd el, amire nem vagy büszke.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?