Ezekre a trükkökre minden nőnek szüksége van… (a legjobb tanácsok egy nő számára)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A nők szinte minent képesek megtenni annak érdekében, hogy jól nézzenek ki. Elviselik a kényelmetlen dolgokat, magassarkú cipőt viselnek, kényelmetlen fehérneműt, amiben lélegezni is nehéz…
De van egy jó hírünk: nem kell teljesen lemondani a kényelemről. A szépség nem feltétlenül azt jelenti, hogy kellemetlenül kell érezzük magunkat. Összeállítottunk egy rövid de nagyon hasznos listát a nők számára a legjobb tanácsokról.

Ezután te is könnyedén bezárhatod a cipzárt anélkül, hogy valaki segítségét kérnéd!

Egyes ruhadaraboknál kellemetlen, ha kilóg a melltartó pántja. Egyszerűen elöl húzd össze egy műanyag eszköz segítségével.

t1

t2

 

 

 

Ha túl szűk a nadrág, akkor fogd össze egy rugalmas hajgumival. Nemcsak terhes nők használhatják, hanem kihízott nadrágok esetében is alkalmazható.

t3

t5

t4

 

Ez a trükk nagyon hasznos azoknak, akik szeretnek sportolni. A rövidnadrág belsejébe varrjál bele egy puha anyagot és sokkal kényelmesebb lesz a kerékpározás.

t6

t8

t7

Gyakran előfordul, hogy a legdrágább fehérnemű is bizonyos helyeken kényelmetlen lehet. A megoldás, hogy ezekre a helyekre varrjunk rá egy puha anyagot.

t9

t10

A dezodorok okozta fehér foltok nagyon kellemetlenek és idegesítőek. Öntsünk a fehér foltra egy kis vodkát vagy alkoholt és gyorsan el fog tűnni a folt! Ezután kimoshatjuk a ruhát a szokásos módon. Ha sűrgősen el kell távolítani a foltot, akkor dörzsöld be a foltot az anyag másik felével. Ez nagyon hatékony!

t11

Az átlátszó ragasztószalag segítségével megszabadulhatunk a gombok mellett lévő csúnya hullámoktól. A külső megjelenés drasztikusan megváltozik!

t12

t13

Egy gémkapocs segítségével könnyedén felrakhatod a karkötőt.

t15

 

 

 

 

Itt van egy hátul cipzáros ruha. Próbáld ki ezt a módszert, mert nagyon egyszerű és kényelmes!

t16

A bolyhos ruha néhány húzással ismét szép lesz!

t17

Szükség esetén ezek a trükkök nagyon hasznosak lehetnek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?