Házi módszer a nem kívánt szőrzet ellen… szabadulj meg tőle fájdalommentesen!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az arcszörzet eltávolítása többé nem okoz problémát. Nem mindenkinek, de sok nőnek van bajusza, sőt van akinek az állán is elég sok szőrszál megjelenik, de ha nem akkor egy kevés pihe mindenkinek van az arcán. Ennek az okai különbözőek lehetnek: örökletes hajlam, hormonális zavar, fogamzásgátlók.

Van egy eljárás, ami varázslatos módon eltávolítja a nem kívánt arcszőrzetet, de a testünk egyéb területein is alkalmazható. Javasoljuk, hogy próbáld ki te is, mert elégedett leszel az eredményyel!

szor-fb

Hogyan távolíthatod el a nem kívánt szőrzetet?

Összetevők:
– 2 evőkanál őrolt kávé
– 1 teáskanál szódabikarbóna
– víz

Alkalmazás:

Keverjük össze a kávét, vizet és a szódabikarbónát. Egy sűrűbb keveréket kell kapjunk. Alkalmazzuk ezt a keveréket, dörzsöljük be az ajak körül. Ezután mossuk le vízzel ezt a maszkot. Ha ezt a készítményt naponta használni fogod egy hétig, akkor a pihe garantáltan eltűnik.

Ha a keveréket rajtahagyod a bőrön és fóliát teszel rá, akkor sokkal hatásosabb lesz és a hajhagymákat véglegesen megölheti.

Száraz bőr esetében kevesebb kávét és szódabikarbónát használjunk, mert ez irritálhatja a bőrt. Feltétlenül használj hidratáló krémet miután alkalmazod ezt az eljárást.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?