6 hete eltűnt az 55 éves nő… kétségbeesett férje ezzel a felhívással próbálja újra megtalálni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jeanett Stehr már hat hete tűnt el Lipcse közelében Taucha helyiségben. Az 55 éves tanárnő pszichiátriai kezelés miatt feküdt be az Altscherbitz kórházba. Áprilus 25-én az 55 éves feleség, édesanya, nagymama ismeretlen okból elhagyta a klínikát, és azóta nyomtalanul eltűnt. A családja számára óriási megpróbáltatás, és minden nap abban reménykednek, hogy életjeled ad magáról.

Férje Peter egy kétségbeesett Facebook bejegyzéssel próbál felhívást intézni mindenkihez, hátha valaki nyomra tudná vezetni őket:

“Az én kedves feleségem Schatz,
6 héttel ezelőtt nyom nélkül eltűnt. Számomra és családom számára ez gyötrelmesen hosszú időszak, amelyet szorongva és nagy bizonytalanságban töltünk el. Nem tudjuk, mi történhetett. Évtizedekig együtt laksz valakivel, akinek hirtelen nyoma veszett. Reméljük, hogy nem estél bűncselekmény áldozatául.
Nagyon, de nagyon hiányzól!!! Minden rád emlékeztet. A teraszunk ismét gyönyörűen kivirágzott, remélem, hogy újra élvezhetjük együtt annak szépségét. A négylábú Biro-nak is már nagyon hiányzól! Amikor sírni kezdek, odajön hozzám, rám néz és mintha azt mondaná: “ne légy szomorú, minden rendben lesz”.
Az unokáknak, Mattinak és Omiminak is nagyon hiányzól. Azt szeretnék, ha újra mesét olvasnál nekik. Ők is nagyon aggódnak miattad. A kisebbik unokánk már egyedül is fel tud ülni és állni is megtanult. Nemsokára járni is megtanul.
A teljes család együtt van, csak te hiányzól. Nagyon aggódunk miattad!
Barátnőid Britta és Ikla is reménykednek abban, hogy hamarosan újra találkozhattok, és együtt vásárolni mehettek. Az egész iskola és főként az osztályod azt szeretné, hogy visszakapják kedvenc tanárnőjüket!
Drágám, abban a reményben írom ezeket a sorokat, hogy valahol el tudod olvasni ezeket. Sajnos nem tudjuk, hogyan érhetünk el másképp. Lehet, hogy akinél vagy, aktív a Facebook-on és meg tudja mutatni neked ezeket a sorokat. Tudnod kell, hogy mindannyian alig várjuk, hogy újra átöleljük egymást. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy ez a szörnyű betegség irányítja a gondolataidat. Senki sem ítél el emiatt! Mindannyian szeretünk és reméljük, hogy hamarosan kopogtatni fogsz az ajtón és visszajössz hozzánk!

Szeretett férjed, Peter!!!

Ui: Kedves barátaim és Facebook közösség. Kérjük, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést amilyen gyorsan csak lehetséges. Nem maradt más lehetőségem, hogy feleségemet elérjem. Már csak ez az egyetlen reményem. Talán valaki aki elolvassa ezt az üzenetet, lehet, hogy látott valamit, ami nyomra vezethet. Ha bármilyen információt tudnak az eltűnéssel kapcsolatosan, kérjen írjanak Benjamin Stehr rendőrkapitány facebook oldalára!”

A levél minden sora arról beszél, hogy hatalmas lyuk keletkezett Peter családjában. A rendőrség továbbra is keresni fogja az 55 éves nőt, mert nem kizárt, hogy betegsége miatt elkövet valami butaságot. A bejegyzést már több mint 300 ezren osztották meg a Facebook-on, a rokonok továbbra is abban reménykednek, hogy a megosztások segíteni fognak abban, hogy valaki, aki látta az eltűnt nőt, nyomravezető információt fog szolgáltatni.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?