A “Gyerekjáték” c. filmben szereplő kislány többé már nem kislány… elsőre még “A szikla” sem ismerné fel!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Emlékszel még a kislányra, aki 2007-ben A sziklával együtt szerepelt a “Gyerekjáték” című filmben? Mindannyian megkedveltük ezt az aranyos kislányt, de nem fogod elhinni, hogy mennyit változott mindössze tíz év alatt.

Az aranyos kislányból egy felnőtt érett lány lett, még Dwayne Johnson is alig ismerné fel ha összefutnának az utcán.

Madison Pettis egy ritka tehetség, aki színészi és éneklő tehetségét már fiatal korában megmutatta.

Karrierje akkor kezdődött, amikor 5 évesen ajánlatot kapott egy modellügynökségtől. Azóta karrierje elkezdett felfele ívelni.

Természetesen mindannyian emlékszünk rá, hiszen a híres Disney által megrendezett “Gyerekjáték” című filmben is szerepelt. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Dwayne Johnson, más néven A Szikla oldalán játszhatott főszerepet.

A képernyőn megjelenő apa-lánya duó tökéletes párost alkottak.

Annak ellenére, hogy a film nem nyert Oscar-díjat, a kislány teljesítménye mindenkit lenyűgözött, és egyre több ajánlatot kapott a filmrendezőktől.

Nehéz felfogni, hogy nemrég az a lány aki kislány volt, ma már ilyen érett, és felnőtté vált.

A filmektől eltekintve jelenleg modellként dolgozik, és olyan sztárokkal van körülvéve, mint például Cody Simpson.

Madison az évek során számos reklámban és divatbemutatón is szerepelt.

De ha modellként nem elég meggyőző, akkor a hangja biztosan tetszeni fog. Ő nem csak egy tehetséges modell és színésznő, hanem tehetséges énekes is!

Íme néhány fotó:

2017-ben Madison élete megváltozott, amikor megismerkedett Michael Porterel. Semmi sem jobb annál, amikor az ember fiatal és szerelmes. Örülünk, hogy megismerkedtek, hiszen együtt boldognak látszanak.

…és a filmiparban nagyon ritka, hogy két szereplő, ennyi év után is barátok maradjanak. Amikor múlt évben Madison és A szikla újra találkoztak, megosztották az Instagramon ezt a képet, és feltették a kérdést a Disneynek, hogy nem gondolják, hogy a Gyerekjáték című film megérdemelne egy folytatást?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?