Visszatért az emberiségbe vetett hitem: Jólelkű vállalkozók ingyen felújítják Barna bácsi üzletét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Végre visszatérhet az emberiségbe vetett hitünk, hiszen Gábor-nak sikerült meggyőznie Illés bácsit, az idős gödöllői cukrászt, hogy folytassa mesterségét. A kis üzletet jólelkű vállalkozók fel fogják újítani teljesen ingyen.

Köztudottá vált, hogy az 50 éve működő és híressé vált Barna Illés cukrászt ismeretlen emberek feljelentették. A bácsi lerobbant épületben folytatta a mesterségét, hiszen a kevés nyugdíjából nem jutott az épület felújítására. A hatóság döntés elá állította az öreg cukrász bácsit: vagy kifizeti a büntetést, vagy bezárja a boltot. Gondolom, hogy mindenki el tudja képzelni, hogy melyik lehetőséget választotta. Inkább bezárta a kis üzletet, amelynek 50 éves multja van és messze földön híressé vált.

fedo

Azonban léteznek még jó emberek!

Az eset sokakat felháborított és nem tudták tétlenül nézni a helyzetet. Bochkor Gábor a Music Fm adásában foglalkozott az esettel és a hallgatók között voltak jóindulatú vállalkozók akik összefogva felújítják az öreg bácsi cukrázdáját. Az idős bácsi előbb vonakodott, de aztán Bochkor Gábornak sikerült rábeszélnie, hogy érdemes folytatni.

A 78 éves bácsi így nyilatkozott: “Rosszindulat uralkodik, jobb ha kitér az ember előle” , azonban a rádió műsorvezetője addig győzködte, míg végül sikerült rábeszélnie, hogy folytassa csak amihez ért és amit imád csinálni.

Forrás: femcafe.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?