“Takard már el a hülye melled!” ezzel sértegette a 20 éves anyukát. A válasz azonban pofonként érte a faragatlan fickót!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Aimee egy nagyon fiatal és büszke édesanya, aki 20 évesen adott életnek a kis Nova-nak. A brit nő előszeretettel osztja meg ismerőseivel a szoptatás ide alatt készített fényképeket a Facebookon. A fiatal nő ezt a legtermészetesebb dolognak tartja a világon és cseppet sem zavarja, hogy néha mindent lehet látni. De amikor kapott egy durva és sértő üzenetet a Facebook-on, alig kapott levegőt, amikor elolvasta.

“Takard már el a hülye melled. Eleget láttuk már. Semmi bajom a szoptatással, sem a megereszkedett melleddel. De erre a szarra itt senkinek sincs szüksége. Képzeld el a gyereked, amikor nagyobb lesz, és meglátja, hogy a közösségi oldalak tele vannak olyan képekkel, ahol a megereszkedett melledet szopja. Nem gondolod, hogy ez zavarni fogja a szegény gyereket?”

Aimee szóhoz sem jutott, amikor elolvasta, csak a középső ujját tudta mutogatni.

“Ha akarok, 500 ilyen képet fogok megosztani” – válaszolt a dühös anya a Facebook-on. “Ez az én profiloldalam, az én lányom és az én emlékeim, szóval azzal osztom meg, akivel akarom!”

“Azt osztok meg amit akarok és amikor akarom. És életem legfontosabb szakasza sem fogom kihagyni miattad!”

Mivel Aimee közzé tette a durva üzenetet, amit egy faragatlan férfi írt neki, rengeteg támogatást kapott a világ minden sarkából, férfiaktól és nőktől egyaránt. “Semmi sem természetesebb annál, mint amikor egy anya eteti a babáját. Imádom ezeket a képeket!” Ilyen üzenetekkel bátorították az édesanyát, és ezáltal az édesanya még jobban meggyőződhetett arról, hogy senkinek semmi köze, hogy milyen emléket oszt meg magáról és gyermekéről a Facebook-on.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?