Az egypetéjű ikrek terhesek – furcsa módon segítettek egymásnak a szülésnél

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Rachael és Beccy egypetéjű ikrek, mindkettőjük férjét Williamnek hívják. De itt más közös vonásról is szó van!
Az ikerpár az Egyesült Államok északi részén él, Massachusetts államban, két órás autóútra egymástól. Mindketten terhesek lettek és a babákat születi dátuma között 13 nap különbség volt, írta a FOX25.

Rachaelt augusztus elsejére írták ki szülni, de két és fél nappal később még mindig nem indult be a szülés. Az ikerpár tudta, hogy együtt kell lenniük. Beccy elment a kórházba Bostonba, hogy a testvérének segítsen.
Rachaelnél nem sokkal ezután beindult a szülés. De ezzel nem volt egyedül Beccynél is hirtelen beindult a szülés és a két testvér egymás melletti szobába került a kórházban.
Este 11 óra felé Rachael világra hozta kisfiát. Testvérének nehezebb feladata jutott. Az ő babája harántfekvésű volt és még reggel sem volt meg a baba. Ezért Rachel tudta, hogy testvérének némi inspirációra van szüksége.
Ezért Rachel titokban bement újszülött babájával, a kis William-mel (az apa nevét kapta a kisfiú) Beccy-hez. Egy ideig beszélgettek aztán nála is beindult a szülés és fél óra múlva megszületett Andi!

Az édes babaék végül is 20 óra különbséggel látták meg a napvilágot.

Kérjük oszd meg ezt a szép és különleges családi eseményt barátaiddal és családoddal a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?