Román lap jól megmondta véleményét a magyar csapatról !

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

ROMÁN SPORTLAP: „PUSKÁS ÉS ALBERT BÜSZKE LENNE RÁTOK”
A népszerű román sportlap a Gazeta Sporturilor egyik bloggere, Theodor Jumatate érzelemdús írásban méltatta a magyar labdarúgó válogatottat, párhuzamot vonva a román nemzeti csapat gyászos szereplésével,írja a magyaridok.hu.

Nem hittem volna, hogy valaha is irigykedem Magyarország futballjára. Bravó, Magyarország!

Beismerem, lenyűgöztél! Puskás és Albert Flórián büszkék lennének rád. Arra, amit mutatsz ezen az Eb-n. Mások, még az értékesebb csapatok is, előbb az erődjeiket építik meg, és támadás közben is a védekezésre gondolnak. Te kontrollálni akarod a meccset, birtokolni a labdát, passzolni – olvasható a cikk fordítása az nso.hu-n.

Tudod, hogy törékeny a védelmed, és ezért megpróbálod a másik térfélre költöztetni a játékot. Mindig. Nem rendelkezel Spanyolországhoz fogható tehetséggel, még a mienkkel sem, mozgásaid nem mindig a legszebbek és legtermészetesebbek, de nem adod fel a támadást, bármilyen nehéz is.

nso1

 

És ha nincs már időd, ha sürgősen szükség van egy cserére, van egy német szövetségi kapitányod a vonal mellett, aki feladja a racionális futball összes elgondolását, és három csatárt dob egyszerre a gyepre! Böde, Nikolics és Szalai.

Így hát a magyaroknak két kör után négy pontjuk van és elsők a csoportjukban.

És kivel éred el ezt a sikert, a 44 év utáni első Eb-szerepléseden?

Ott van neked egy ballábas Dzsudzsák, aki mindig előre tör. És Kleinheisler, az alkatilag Gattusóra hasonlító irányító. Úgy küzd a füvön, mint Gattuso, mint egy buldog, de a technikájáról Gattuso nem is álmodott. Mögötte ott van Nagy, a biztosító, egy magabiztos és tehetséges kölyök. Éppen most, június 17-én ünnepelte 21. születésnapját. A magyarok bízhatnak a fiataljaikban. A fiatalokban és az öregekben egyaránt. A 40 éves Királyban, a mackónadrágos kapusban, az Eb-történelem legidősebb játékosában és a 37 éves Gerában! A fiatalok lelkesedése és a tapasztalat is segíti őket.

Őszintén, nem hittem volna, hogy valaha is irigykedem Magyarország futballjára. De megteszem. Bravó, Magyarország! – fogalmazott a román blogger az nso.hu portálon megjelent fordításban.

Forrás: mindenegybenblog.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?