Becsüld meg a rövid tavaszt, mert hóval jön vissza a brutális tél!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Vasárnap délután a kelet felé tovább haladó csapadékzóna nyomában rövid időre felszakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon és a középső országrészben több órárn át napsütés várható.

Estére északkeleten is eláll az eső, ám délnyugati irányból újabb felhőzet érkezik. A szél északnyugatira, nyugatira, majd ismét délire fordul. A minimum hőmérséklet 0 és +6 fok között lesz. A maximum hőmérséklet átlagosan 7 és 12 fok között lesz, de északkeleten néhány fokkal hidegebb várható.

Hétfőn túlnyomóan borús égre számíthatunk, többfelé várható eső, zápor, északkeleten helyenként ónos eső, majd délután, este északon és nyugaton az eső havas esőbe, hóba vált át. Az északi, északkeleti szél időnként felerősödik, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között lehet.

Kedden marad a borús idő, a prognózis szerint csak késő délután nyugaton oszlik el a felhőzet. Eleinte többfelé, majd főként keleten délkeleten lehet havazás, havas eső, délkeleten eső. Az északi, északnyugati szél Nyugat-Magyarországon és az Észak-Alföldön több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

Szerdán az ország nyugati részében szakadozottabb lesz a felhőzet, kevés napsütés is lehet, másutt túlnyomóan borult marad az idő. Inkább keleten valószínű havazás, havas eső, az északi szél napközben időnként megélénkül. Visszatér az éjjeli fagy: a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, -11, a legmagasabb nappali hőmérséklet +2, -3 fok között alakul a meteorológusok szerint.

Forrás: szupertanacsok

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?