Oszd meg Asher történetét, mert akkor Ő lehet a következő “Oshkosh B’Gosh” gyerekmodell!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

“A Down-szindrómás gyermekek, és más fogyatékkal élők is hihetetlenül értékes emberi lények, és mi azt szeretnénk, ha a világhírű Oshkosh vállalat segítene abban, hogy megváltoztassuk a világ felfogását az ilyen személyekkel kapcsolatosan” – mesélte Meagan Richter Nash. “Azt szeretném, ha fiam is megfelelne az Oshkosh elvárásainak, hogy Ő is gyerekmodell lehessen.” Meagan nagy előszeretettel beszélt az ő imádnivaló és fotogén kisfiáról, Asher Nash-ról. Nemrégiben a fiatal édesapa beküldött egy fotót kisfiáról egy gyermekmodell ügynökséghez, de a cég visszaküldött egy elutasító levelet amelyben azt írták, hogy valamilyen okból úgy érzik, hogy ez az aranyos gyerek nem felel meg a reklámpiac ígényeinek. Annak ellenére, hogy kedves, elragadó, fotogén, de Asher nem reflektorfénybe való.

k1

A 16 hónapos Asher Down-szindrómás, de édesapja úgy véli (és mi is), hogy ez a betegség nem lehet annak az akadálya, hogy gyerekmodell lehessen. Ez nem akadályozhatja meg őt, hogy Ő is kiteljesedjen az életben.

k2

“A Down-szindrómás gyermekek és más fogyatékkal élők is értékes emberi lények, és azt szeretnénk, hogy az OshKosh vállalat is segítsen megváltoztatni a világ felfogását.” – mondta az édesapa. “Azt szeretném, ha bevihetném a kisfiamat az Oshkosh vállalathoz, hogy ők is meglássák benne, amit én látok.” Ne aggódjatok, az egész világ látni fogja, hogy Asher milyen csodálatos!

k3

Az édesapa megosztotta Asher fotóját a Facebook-on, és több mint 59.000-en kedvelték és 79.000-en megosztották. Nemrégiben Asher fényképét kivetítették a Times Square előtt New York-ban. Nézd meg az alábbi videót és oszd meg Asher történetét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?