Óriási változás a VIBER-nél – MÁTÓL ÉLETBE LÉP, HOLNAPTÓL HASZNÁLHATÓ!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Óriási változás a VIBER-nél – MÁTÓL ÉLETBE LÉP, HOLNAPTÓL HASZNÁLHATÓ!

Mától a Viber összes funkciója elérhető Windows 10 PC-n, okostelefonon és tableteken is.

Teljesen új, a Windows 10 operációs rendszerre tervezett alkalmazást adott ki a Viber csevegőapplikáció. A globálisan 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező app új verzióját a Microsoft és a Viber szoros együttműködésében fejlesztették az elmúlt időszakban, a Viber ezzel az elsők között állt elő a legújabb Windows-verzióra szánt alkalmazással.

viber-fb
A Windows-felhasználók a Viberezők leginkább elkötelezett csoportját jelentik, ezért is döntött a cég az Windows-alapú okostelefonokra, tabletekre és PC-kre szánt verzió fejlesztése mellett. A Windows 10-kompatibilis Viber-verzión a cég redmondi és Tel Aviv-i fejlesztőgárdája közösen dolgozott, a programozók gyakorlatilag az alapoktól újraépítve hozták létre az új változatot.
Viber Windowsra

Az új verzió legizgalmasabb friss funkciói nem voltak elérhetők a korábbi, Windows 8, illetve Windows Phone 8 operációs rendszerekre szánt változatban. Mától a Viber összes funkciója, így a Nyilvános Csevegések, a végpontok közötti End-To-End titkosítás vagy a Kapcsolatok alkalmazás (People app) integrációja is elérhető az összes Windows 10-eszközön.

Forrás: hirado.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?