Ne dobd ki a cipősdobozt! Fantasztikus, mennyi mindenre jó lehet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Még egy indok, ami­ért ér­de­mes új cipőt be­sze­rez­ned! Gyűjtsd az üres do­bo­zo­kat, mert nem­csak szép, de hasz­nos hol­mi­kat ké­szít­hetsz be­lő­lük. Mu­tat­juk a leg­jobb öt­le­te­ket!

Fillérekből ötletes és hasznos dolgokat készíthetsz. Pár hozzávaló, egy kis kézügyesség és szuper átalakuláson megy keresztül egy egyszerű cipősdoboz.

PIKNIK KOSÁR

c1

(Fotó: Pinterest)

Egy ilyen kosárral csak fokozhatod a piknik élményét. Béleld ki a dobozt egy szép csomagolópapírral, szalagból készítsd el a füleket, majd ragaszd fel a két oldalára. Végül masnival, szalaggal, saját ízlésed, kreativitásod szerint dekorálhatod.

REKESZES CERUZATARTÓ

c2

(Fotó: Pinterest)

Nemcsak szép, de jól áttekinthető ceruzatartó rekeszt készíthetsz egy üres cipős dobozból és néhány vécépapír gurigából. Vond be a dobozt kívül-belül dekorpapírral, majd helyezd bele a gurigákat jó szorosan egymás mellé, hogy ne mozdulhassanak el. Máris rendszerezheted a ceruzákat, tollakat!

PRAKTIKUS KOSÁRKA

c3

(Fotó: Pinterest)

Bájos, rusztikus kosarad lehet fillérekből. Tekerd körbe a doboz külső részét zsineggel, rögzítsd ragasztóval, majd a belsejét ízlésed szerinti vászonnal béleld ki.

FALI POLC

c4

(Fotó: Pinterest)

Bár nagy súlyok tárolására nem alkalmas, azonban szuper dekoráció lehet a falakon néhány cipős dobozból készült ötletes polc. A legolcsóbb látványelem! Használj több különböző méretű dobozt, dekoráld különleges színű és mintájú csomagoló papírral, esetleg fesd le, majd rögzítsd a falra.

KÁBELRENDEZŐ

c5

(Fotó: Pinterest)

Szüntesd meg az asztalodon a kábelek okozta káoszt! Nemcsak hasznos, de mutatós is! Vágd ki a kábelek nyílását a doboz mindkét oldalán, majd dekoráld a dobozodat szép papírral. Ne felejtsd el felcímkézni!

TÁROLÓ

c6

A legolcsóbb és legegyszerűbb tárolót cipősdobozból készítheted. Gyűjts össze pár azonos méretű dobozt, majd kívül-belül vond be dekorpapírral. Tegyél rá címkét, így később rögtön megtalálod, amit keresel.

Forrás: ripost.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?