Műanyag hulladékkal tömtek tele egy döglött bálnát… amikor a gyerekek a tetem közelébe értek megdöbbentek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Európában évente körülbelül 30 döglött bálnát sodor ki a víz a partra – ez egy nagyon nyomasztó bizonyítéka annay, hogy környezetünk és a tengereink egyre szennyezettebbé válnak és ezeknek a szelíd óriásoknak esélyük sincsen felvenni a harcot a túlélésért.

A Greenpeace nevű világhírű környezetvédelmi szervezet, most szokatlan módon hívta fel a figyelmet, a nagy tengeri emlősök kipusztulásának veszélyére.

A Fülöp-szigetek partjainál az aktivisták műanyag hulladékot gyűjtöttek és ezeket felhasználva készítettek egy hatalmas döglött kék bálnát, amelyet műanyag szeméttel tömtek tele. A 15-20 méter hosszú szobor teljes mértékben szemétből készült.

A környezetvédők ezzel a hátborzongató látvánnyal arra szeretnék figyelmeztetni az embereket, hogy amikor vakációzni mennek, bánjanak óvatosan a műanyag hulladékkal és vigyázzanak jobban a környezetre!

Milyen szörnyű, de egyben lenyűgöző látvány! Remélhetőleg a környezetvédők intézkedése minden embert arra fog ösztönözni, hogy gondolják újra, mielőtt szemetelnének a parton!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?