Milyen betegséggel hogyan kell aludnod? Íme a megfelelő pozíciók

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az alvás rendkívül fontos szerepet játszik az emberek egészségének szempontjából. Általában 7-9 órát alszol felnőttkorodban éjszakánként. Azonban ez nem csak az a fontos, hogy elegendő legyen az alvás, hanem, hogy a megfelelő helyzetben történjen annak érdekében, hogy javítsa a szervezet működését.

Az alvási pozíció befolyásolja a test egyes működési aspektusait: a vérnyomást, arcüreggyulladást, ízületi problémákat, stb. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy javuljanak az egészségügyi problémák, oda kell figyelni az alvási helyzetre.
Íme 9 alvási pozíció, amely segít enyhíteni néhány betegséget.

1. vállfájás

A vállfájás legjobban úgy enyhíthető, ha a fájdalom-mentes oldalon enyhén hajlított lábbal alszol. A párna legyen a mellkasod alatt, és helyezz egy másik a két térd közé.

2. Hátfájás

Hátfájás esetén az alvási pozíció igazán számít. Feküdj hanyatt és tegyél egy párnát a térd alá, és egy feltekert törülközőt a hátad alá a derekadnál.

3. Fejfájás

Mikor jön a fejfájás, az alvó pozíció csökkenti vagy súlyosbítja. A fej köré párnákat kell tenni, az megakadályozza, hogy éjjel forogjon, ami súlyosbíthatja a fájdalmat.

4. Megfázás, orrmelléküreg gyulladás

Emelt fejjel kell aludni, hogy felszakadjon a váladék

5. Magas vérnyomás

Ha arccal lefelé hason alszol, az csökkenti a vérnyomást.

6. PMS fájdalom

Egy párna a térd alatt enyhíti a hasi fgörcsöket

7. nyakfájás

Ha nyaki fájdalomtól szenvedsz, egy feltekert törülköző a nyak alatt komoly enyhülést hoz.

8. emésztési zavarok

a bal oldalon kell aludni a jobb emésztésért. Ez nagyon fontos, mert a gyomor a bal oldalon van az emberi szervezetben. Tehát, a bal oldalon alvás lehetővé teszi, hogy a gravitáció segítse az emésztési folyamatot.

9. gyomorégés

A gyomorégés kezelésére is aludj a bal oldalon..

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?